κυρία Παναγιώτα σε μια φοβερή τοιχογραφία από κάρβουνα καμέν

Η κυρία Παναγιώτα σε μια φοβερή τοιχογραφία από κάρβουνα καμένων περιοχών

Με ένα συγκλονιστικό και ταυτόχρονα σημειολογικό τρόπο αποτύπωσε τον σπαραγμό της κυρίας Παναγιώτας από την βόρεια Εύβοια ο καλλιτέχνης Γιώργος Κόφτης, καθώς οι τοιχογραφία έγινε από κάρβουνα από τις καμένες περιοχές της νέας Αγχιάλου. Όπως γράφει ο ίδιος ο καλλιτέχνης: “Σπαραγμός” από την συγκλονιστική φωτογραφία του Κωνσταντίνου Τσακαλίδη από τις φωτιές στην Εύβοια του 2021. […]

Με ένα συγκλονιστικό και ταυτόχρονα σημειολογικό τρόπο αποτύπωσε τον σπαραγμό της κυρίας Παναγιώτας από την βόρεια Εύβοια ο καλλιτέχνης Γιώργος Κόφτης, καθώς οι τοιχογραφία έγινε από κάρβουνα από τις καμένες περιοχές της νέας Αγχιάλου.

Όπως γράφει ο ίδιος ο καλλιτέχνης: “Σπαραγμός” από την συγκλονιστική φωτογραφία του Κωνσταντίνου Τσακαλίδη από τις φωτιές στην Εύβοια του 2021. Το έργο έγινε από κάρβουνα που μάζεψα από τις καμένες περιοχές της νέας Αγχιάλου. Παλιά εθνική οδός στο ύψος του Αϊδινίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη geokoff (@giorgos_koftis_)

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top