κρυφή παραλία Εύβοια

Η κρυφή παραλία της Εύβοιας που εντυπωσιάζει με την ομορφιά της

Το Στενό Λινάρι είναι ο ορισμός του κρυφού μυστικού στην Εύβοια που σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι σε εξωτικό προορισμό. Το μέρος είναι θαυμάσιο για κάμπινγκ και δεν μαζεύει πάρα πολύ κόσμο. Η πρόσβαση στο Στενό Λινάρι δεν είναι τόσο εύκολη αλλά όχι και απαγορευτική. Ιδανικά είναι να πας με βαρκάκι ξεκινώντας από την …

Η κρυφή παραλία της Εύβοιας που εντυπωσιάζει με την ομορφιά της Διαβάστε Περισσότερα »

Το Στενό Λινάρι είναι ο ορισμός του κρυφού μυστικού στην Εύβοια που σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι σε εξωτικό προορισμό.

Το μέρος είναι θαυμάσιο για κάμπινγκ και δεν μαζεύει πάρα πολύ κόσμο.

Η πρόσβαση στο Στενό Λινάρι δεν είναι τόσο εύκολη αλλά όχι και απαγορευτική. Ιδανικά είναι να πας με βαρκάκι ξεκινώντας από την παραλία του Μακρύ Γιαλού. Αν θες τώρα να την προσεγγίσεις οδικώς, αρχικά βάλε ως προορισμό τα χωριά Πήλι και Βλαχιά στο βορειοανατολικό τμήμα της Εύβοιας. Όταν θα περάσεις την παραλία Βλαχιά θα δεις ένα σημείο που μπορείς να αφήσεις το αυτοκίνητο και από εκεί ξεκινάει το μονοπάτι προς την παραλία.

Οι ντόπιοι την ξέρουν ως Στενό Λινάρι και ως Βαθυχάντακο.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι στο YouTube e-wob:

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top