κορυφαία παραλία Ελλάδας Εύβοια

Η κορυφαία παραλία της Ελλάδας βρίσκεται στην Εύβοια!

“Αυτό το καλοκαίρι χαλαρώστε σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Ευρώπης , την “Παραλία Μονολιά” στα Λιχαδονήσια της Εύβοιας στην Ελλάδα.”  Με αυτή την πρόταση το europeanbestdestinations.com περιγράφει την παραλία Μονολιά στα Λιχαδονήσια και την συγκαταλέγει στις 22 κορυφαίες παραλίες της Ευρώπης! Στην σχετική λίστα του άρθρου, η παραλία Μονολιά στα Λιχαδονήσια βρίσκεται στην …

Η κορυφαία παραλία της Ελλάδας βρίσκεται στην Εύβοια! Διαβάστε Περισσότερα »

“Αυτό το καλοκαίρι χαλαρώστε σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Ευρώπης , την “Παραλία Μονολιά” στα Λιχαδονήσια της Εύβοιας στην Ελλάδα.”  Με αυτή την πρόταση το europeanbestdestinations.com περιγράφει την παραλία Μονολιά στα Λιχαδονήσια και την συγκαταλέγει στις 22 κορυφαίες παραλίες της Ευρώπης!

Στην σχετική λίστα του άρθρου, η παραλία Μονολιά στα Λιχαδονήσια βρίσκεται στην 7η θέση των κορυφαίων της Ευρώπης ενώ είναι η καλύτερη επιλογή ανάμεσα στις υπόλοιπες ελληνικές παραλίες.

Το European Best Destinations είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα Ευρωπαϊκά δίκτυα προώθησης τουριστικών προορισμών.

Photo: Stelios Androulidakis

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top