Κατερίνα Λιόλιου live Crazy Locals

Η Κατερίνα Λιόλιου live στο Crazy Locals Beach Bar

Η Κατερίνα Λιόλιου, έρχεται για μια μοναδική βραδιά, την Κυριακή 6 Αυγούστου, στο Crazy Locals Beach Bar Η εκρηκτική λαϊκή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, υπόσχεται μια θεαματική εμφάνιση, γεμάτη κέφι και αγαπημένες επιτυχίες! Μαζί της ο Γιάννης Αρβανιτίδης. Πληροφορίες & Κρατήσεις στο: 22210 40054   View this post on Instagram   A post shared by […]

Η Κατερίνα Λιόλιου, έρχεται για μια μοναδική βραδιά, την Κυριακή 6 Αυγούστου, στο Crazy Locals Beach Bar

Η εκρηκτική λαϊκή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, υπόσχεται μια θεαματική εμφάνιση, γεμάτη κέφι και αγαπημένες επιτυχίες! Μαζί της ο Γιάννης Αρβανιτίδης.

Πληροφορίες & Κρατήσεις στο: 22210 40054

Κατερίνα Λιόλιου

Tο ευρύ κοινό την γνώρισε μέσα από το «The Voice», το 2014, όπου στην audition έκανε και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν, επέλεξε να μπει στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό.

Από τότε άρχισε και τα δισκογραφικά της βήματα, κυκλοφορώντας επιτυχημένα singles, όπως τα «Ήταν Λίγο», «Τα Συνηθισμένα», «Μεγάλα Λόγια», «Δε Με Νοιάζει», «Story», «Η Ψυχολογία Μου», «Το Κατερινάκι Σου» και «Μη Ρωτάς Τους Άλλους».

Επί σκηνής, εκτός από επιτυχημένες solo εμφανίσεις, έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Αντώνης Ρέμος, Νίκος Βέρτης, Σάκης Ρουβάς, Δέσποινα Βανδή, Στέλιος Ρόκκος, Γιώργος Σαμπάνης κ.α. ενώ κατέκτησε, ως μέντορας της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, την πρώτη θέση στην 5η σεζόν του show «Just The 2 Of Us».

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top