κακοκαιρία Elias Εύβοια

Η κακοκαιρία Elias «σαρώνει» Εύβοια – Πλημμύρισαν σπίτια, δρόμοι κόπηκαν στα δύο

Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν τη Στερεά Ελλάδα, με την κακοκαιρία Elias να εντείνεται σήμερα στην Εύβοια και να προκαλεί σοβαρά προβλήματα Στο έλεος της κακοκαιρίας “Elias” βρίσκεται η Εύβοια, όπου από τα ξημερώματα της Τετάρτης μεγάλος όγκος νερού έπεσε στην περιοχή και δη στη βόρεια πλευρά δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα, με την πυροσβεστική υπηρεσία να παρεμβαίνει για απάντληση υδάτων στα πλημμυρισμένα υπόγεια. Δρόμοι, σπίτια και επιχειρήσεις πλημμύρισαν πάλι στις Ροβιές, ενώ δρόμοι έχουν κοπεί στα δυο. Η έντονη βροχόπτωση έχει παρασύρει μέχρι και βάρκες στους δρόμους, η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε αρκετά σημεία, ενώ οι κάτοικοι έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους. Κάτοικος της περιοχής δήλωσε στην ίδια τοπική ιστοσελίδα πως “η κατάσταση είναι σοκαριστική για ακόμα μια φορά στις Ροβιές, το ποτάμι που περναέι μέσα από το χωριό φούσκωσε και έχουν πλημμυρίσει τα πάντα. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο χωριό”. Παράλληλα, ο δρόμος είναι κλειστός από Προκόπι προς Μαντούδι και οι κάτοικοι μιλούν για ολική καταστροφή. Το ίδιο και στον δρόμο προς Δερβένι λόγω κατολισθήσεων. Η κακοκαιρίας σαρώνει και την κεντρική Εύβοια, από Χαλκιδα έως και την Ερέτρια όπου οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια από την ισχυρή καταιγίδα.   Πηγή: news247.gr / Με πληροφορίες από: Forecast Weather Grecce

Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν τη Στερεά Ελλάδα, με την κακοκαιρία Elias να εντείνεται σήμερα στην Εύβοια και να προκαλεί σοβαρά προβλήματα

Στο έλεος της κακοκαιρίας “Elias” βρίσκεται η Εύβοια, όπου από τα ξημερώματα της Τετάρτης μεγάλος όγκος νερού έπεσε στην περιοχή και δη στη βόρεια πλευρά δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα, με την πυροσβεστική υπηρεσία να παρεμβαίνει για απάντληση υδάτων στα πλημμυρισμένα υπόγεια.

Δρόμοι, σπίτια και επιχειρήσεις πλημμύρισαν πάλι στις Ροβιές, ενώ δρόμοι έχουν κοπεί στα δυο. Η έντονη βροχόπτωση έχει παρασύρει μέχρι και βάρκες στους δρόμους, η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε αρκετά σημεία, ενώ οι κάτοικοι έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους.

Κάτοικος της περιοχής δήλωσε στην ίδια τοπική ιστοσελίδα πως “η κατάσταση είναι σοκαριστική για ακόμα μια φορά στις Ροβιές, το ποτάμι που περναέι μέσα από το χωριό φούσκωσε και έχουν πλημμυρίσει τα πάντα. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο χωριό”.

Παράλληλα, ο δρόμος είναι κλειστός από Προκόπι προς Μαντούδι και οι κάτοικοι μιλούν για ολική καταστροφή. Το ίδιο και στον δρόμο προς Δερβένι λόγω κατολισθήσεων.

Η κακοκαιρίας σαρώνει και την κεντρική Εύβοια, από Χαλκιδα έως και την Ερέτρια όπου οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια από την ισχυρή καταιγίδα.

 

Πηγή: news247.gr / Με πληροφορίες από: Forecast Weather Grecce

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top