Η JD Sports έρχεται στη Χαλκίδα!

Ο Βρετανικός κολοσσός JD Sports Fashion Plc. που αποτελεί ορόσημο σε ό,τι αφορά Premium Sports και Street Fashion, με πάνω από 3.400 καταστήματα παγκοσμίως ετοιμάζεται να καλωσορίσει με μεγάλο ενθουσιασμό το ολοκαίνουριο της κατάστημα στην οδό Αβάντων 29, στη Χαλκίδα. Το νέο κατάστημα JD Sports ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη 15/06 με ένα Grand […]

Ο Βρετανικός κολοσσός JD Sports Fashion Plc. που αποτελεί ορόσημο σε ό,τι αφορά Premium Sports και Street Fashion, με πάνω από 3.400 καταστήματα παγκοσμίως ετοιμάζεται να καλωσορίσει με μεγάλο ενθουσιασμό το ολοκαίνουριο της κατάστημα στην οδό Αβάντων 29, στη Χαλκίδα.

Το νέο κατάστημα JD Sports ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη 15/06 με ένα Grand Opening Event, μεταξύ 17:00 – 21:00. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή στο κοινό δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να συμμετέχουν σε μεγάλους διαγωνισμούς για special JD prizes , να απολαύσουν δροστιστικά Mocktails καθώς και ένα special DJ set από τον DJ George Zoumis!

Η ιστορία του JD ξεκινάει περίπου 40 χρόνια πριν στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ιδρυτές τους John Wardle και David Makin, από τα αρχικά των οποίων το brand έλαβε το όνομά του. Στόχος του brand από την ίδρυσή του, ήταν να εμπνεύσει τη νέα γενιά μέσω της κουλτούρας του αθλητισμού, της μουσικής και του sports fashion.

Σήμερα, τα καταστήματα JD αποτελούν κορυφαίο προορισμό για όλες τις νέες Street Fashion συλλογές sneakers & sportswear προσφέροντας μια αναβαθμισμένη καταναλωτική εμπειρία σε συνδυασμό με δυνατά private labels, καθώς και με exclusive προϊόντα από τα πιο iconic brands, όπως Nike, adidas, Jordan, Converse, Puma, Vans, New Balance, Reebok, Fila, Under Armour, The North Face, Tommy Hilfiger, Lacoste, Polo Ralph Lauren και πολλά άλλα.

Με ισχυρές αξίες που βασίζονται στην καινοτομία, την ανταγωνιστικότητα, την υπευθυνότητα και την ακεραιότητα, το κατάστημα JD Sports στην οδό Αβάντων, αναμένεται να αποτελέσει τον αγαπημένο Athleisure προορισμό στη Χαλκίδα!

Όλα τα τελευταία streetwear global trends βρίσκονται και στο jdsports.gr, πάντα διαθέσιμο για 24/7 online αγορές. jdsports.gr

jdsportsgr

@jdsportsgr

#JDGreece

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top