Η ιστορική ομάδα του ΑΟΝΑ διοργανώνει συναυλία “Ρετρόκ” με την Ευρυδίκη και την ΚΟΝΥ

Η ομάδα του ΑΟΝΑ ιδρύθηκε το 1967 με σκοπό την καλλιέργεια, την ανάπτυξη και τη διάδοση του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού και του φίλαθλου πνεύματος. ΑΟΝΑ 2021 – 2022 Στα πλαίσια αυτής της αθλητικής και γενικότερα πολιτισμικής διαδρομής, η ιστορική ομάδα του ΑΟΝΑ διοργανώνει στο Θέατρο Ορέστη Μακρή μια συναυλία «Ρετρόκ» με τη γνωστή […]

Η ομάδα του ΑΟΝΑ ιδρύθηκε το 1967 με σκοπό την καλλιέργεια, την ανάπτυξη και τη διάδοση του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού και του φίλαθλου πνεύματος.

ΑΟΝΑ 2021 – 2022

Στα πλαίσια αυτής της αθλητικής και γενικότερα πολιτισμικής διαδρομής, η ιστορική ομάδα του ΑΟΝΑ διοργανώνει στο Θέατρο Ορέστη Μακρή μια συναυλία «Ρετρόκ» με τη γνωστή καλλιτέχνιδα Ευρυδίκη και την ανερχόμενη τραγουδίστρια ΚΟΝΥ, την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022, στις 21,30 το βράδυ. Η συναυλία πραγματοποιείται στα πλαίσια της ενίσχυσης του συλλόγου ο οποίος με την εκδήλωση αυτή προάγει παράλληλα την πολιτιστική ζωή της ευρύτερης περιοχής και συνάμα στοχεύει στο να μας διασκεδάσει και να μας ψυχαγωγήσει. Έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων “Η ΠΙΣΤΗ” Παίδων με παθήσεις καρκίνου.

 

Η ομάδα του ΑΟΝΑ είναι Μέλος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευβοίας, ανήκει στο Δημοτικό Διαμέρισμα Νέας Αρτάκης του Δήμου Χαλκιδέων, όπου κατοικούν 15.000 κόσμος και είναι ένα από τα μεγαλύτερα πληθυσμιακά δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Χαλκιδέων.

Όραμα της ομάδας και των ανθρώπων της είναι να πρωταγωνιστεί και να καθιερωθεί στους ποδοσφαιρικούς χώρους της Ευβοίας αλλά και γενικότερα της Περιφέρειας με κλειδί επιτυχίας τη σωστή σχέση ποδοσφαιριστών, προπονητή αλλά και διοίκησης της ομάδας.

Αποστολή του αθλητικού οργανισμού είναι η συμβολή του στην πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής και την πρόοδο των μελών του, αλλά και των κατοίκων της περιοχής της Νέας Αρτάκης και ιδιαίτερα της νεολαίας, με την ανάπτυξη, διάδοση και εφαρμογή του αθλητισμού ως τρόπου ζωής αλλά και ως καλλιέργεια σύγχρονης πολιτιστικής αντίληψης.

Ο ΑΟΝΑ απαρτίζεται από μια ομάδα ανθρώπων, μια αληθινή οικογένεια, με πείρα, γνώση και αναγνωρισμένες σπουδές ο καθένας στον τομέα του, που ως διοίκηση, γονείς, προπονητές, γυμναστές, φυσικοθεραπευτές, μάρκετινγκ, σκοπό έχει τη σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου, το οποίο προσεγγίζει με σωστή οργάνωση και μεγάλο σεβασμό.

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022, ο ΑΟΝΑ μας περιμένει στο Θέατρο Ορέστη Μακρή μαζί με την Ευρυδίκη και την ΚΟΝΥ, σε μια βραδιά αληθινής μουσικής που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top