Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος ανθρωπιστική βοήθεια Τουρκία Συρία

Η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για την Τουρκία και τη Συρία

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, απέστειλε και στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος το υπ’ αριθμ. πρωτ. 603/229/8.2.2023 Σεπτό Εγκύκλιο Σημείωμά Της, με θέμα: «Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας», για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών των χιλιάδων σεισμοπλήκτων συνανθρώπων μας. Επειδή οι ανάγκες είναι τεράστιες, δεδομένης της βιβλικής καταστροφής, […]

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, απέστειλε και στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος το υπ’ αριθμ. πρωτ. 603/229/8.2.2023 Σεπτό Εγκύκλιο Σημείωμά Της, με θέμα: «Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας», για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών των χιλιάδων σεισμοπλήκτων συνανθρώπων μας.
Επειδή οι ανάγκες είναι τεράστιες, δεδομένης της βιβλικής καταστροφής, εξ αιτίας του μεγέθους, της διάρκειας και της σφοδρότητος του πλήγματος του Εγκέλαδου, απαιτείται η ταχύτατη (από την Κυριακή 12 έως την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023) συγκέντρωση του παρακάτω ανθρωπιστικού υλικού:
Καινούργια κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, παπλώματα)
Εμφιαλωμένο νερό
Γάλα μακράς διαρκείας
Ζυμαρικά
Ρύζι και Όσπρια
Το προσφερόμενο ανθρωπιστικό υλικό θα συγκεντρώνεται αρχικά σε κάθε Ενορία. Σε όσους προσφέρουν, θα δίδεται και απόδειξη της προσφοράς τους σε είδη.
Κατόπιν θα συγκεντρωθούν και θα προωθηθούν στην Φιλανθρωπική Οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», προκειμένου, εν συνεχεία, διά των υπηρεσιών του Υπουργείου Εξωτερικών, να αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top