Τζένη Λιοπύρη Χαλκίδα

Η Ιατρός Βιοπαθολόγος Τζένη Λιοπύρη, τοποθετείται για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Αφιέρωμα του GHETTO στην Υγεία Η Ιατρός Βιοπαθολόγος Τζένη Λιοπύρη, του Διαγνωστικού Κέντρου LIFECHECK Χαλκίδας, τοποθετείται για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας Ξεκίνησα την εξειδίκευσή μου στην Ιατρική Βιοπαθολογία Μικροβιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και την οποία ολοκλήρωσα στο ΝΙΜΙΤΣ 417. Στη σταδιοδρομία μου ως γιατρός ήταν κομβική η γνωριμία μου, εκείνη την περίοδο, με τον […]

Αφιέρωμα του GHETTO στην Υγεία

Η Ιατρός Βιοπαθολόγος Τζένη Λιοπύρη, του Διαγνωστικού Κέντρου LIFECHECK Χαλκίδας, τοποθετείται για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Ξεκίνησα την εξειδίκευσή μου στην Ιατρική Βιοπαθολογία Μικροβιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και την οποία ολοκλήρωσα στο ΝΙΜΙΤΣ 417. Στη σταδιοδρομία μου ως γιατρός ήταν κομβική η γνωριμία μου, εκείνη την περίοδο, με τον Άρη Χριστοφίδη, Αρχίατρο – Βιοπαθολόγο του συγκεκριμένου Νοσοκομείου και ενός εκ των δύο ιδρυτών της αλυσίδας LIFECHECK. Μετά από ένα χρονικό διάστημα που ακολούθησε την ολοκλήρωση της ειδικότητάς μου, έλαβα μια εξαιρετική πρόταση συνεργασίας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το διαγνωστικό Κέντρο LIFECHECK στην Λεωφόρο Καραμανλή 61 στη Χαλκίδα. Στο Διαγνωστικό Κέντρο LIFECHECK, με συνεργάτη την κυρία Μπαζίγου Αναστασία, Τεχνολόγο Ιατρικών Εργαστηρίων, έχουμε τη φιλοσοφία να είμαστε με κάθε τρόπο δίπλα στο συνάνθρωπό μας και την οποία υπηρετούμε με βάση τη γνώση της ιατρικής επιστήμης και τη συνείδηση της αξίας της Δημόσιας Υγείας.

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας συμπίπτει με την πανδημία της Covid-19, μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, η οποία άλλαξε τον κόσμο μας. Οι Ιατροί και όλο το νοσηλευτικό εργαστηριακό προσωπικό βρεθήκαμε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων προσπαθώντας να σταθούμε δίπλα στον άνθρωπο. Συνειδητοποιήσαμε όλοι ότι η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό και για αυτό προσέχουμε να την έχουμε, είτε με τον εμβολιασμό ομάδων είτε με την υπεύθυνη στάση μας και την ατομική μας ευθύνη.

Χωρίς εκβιασμούς και πιέσεις, πορευόμαστε με ήθος και συνέπεια, σεβόμαστε πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο και τον όρκο που σαν Ιατροί έχουμε δώσει, ενώ με αυταπάρνηση ως επιστημονική κοινότητα συνεχίζουμε τη μάχη προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

LIFECHECK Χαλκίδας

Πρότυπα Ιατρικά Εργαστήρια

Λεωφ.Κων.Καραμανλή 61, Χαλκίδα

Τηλ.22210 94640

Web: lifecheck.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top