ΦΙΞ γειτονιές Χαλκίδας πράσινο

Η ΦΙΞ ομορφαίνει τις γειτονιές της Χαλκίδας

Οι γειτονιές είναι το σπίτι μας και η ΦΙΞ τις ομορφαίνει προτρέποντάς μας όλους να κάνουμε και εμείς τη διαφορά στην καθημερινότητά μας.

Η ΦΙΞ, εδώ και δύο χρόνια, ενώνει τις δυνάμεις της με τον εθελοντικό, περιβαλλοντικό οργανισμό We4All, προσθέτοντας περισσότερο «πράσινο» στις γειτονιές και συμβάλλοντας κατ’ επέκταση στη βελτίωση της ζωής στην πόλη!

Οι γειτονιές είναι το σπίτι μας και η ΦΙΞ τις ομορφαίνει προτρέποντάς μας όλους να κάνουμε και εμείς τη διαφορά στην καθημερινότητά μας. Έτσι, σε συνεργασία με τη We4All θέτει νέους, ακόμη πιο «πράσινους» στόχους, που αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία σε μια εποχή που η κλιματική κρίση καθιστά την ενεργοποίηση του καθενός μας επιτακτική. 

Η εν λόγω δράση, η οποία ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο, είχε ως αποτέλεσμα 3.000 φυτεύσεις, σε 20 γειτονιές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, αλλά και της πόλης μας!

Η πρωτοβουλία γεννήθηκε μέσα από τη βασική αρχή και φιλοσοφία της ΦΙΞ, πως μερικές απλές πράξεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή και την καθημερινότητά μας και τον σκοπό της μάρκας, που δεν είναι άλλος από το να μας εμπνέει να κρατήσουμε τα καλύτερα από το παρελθόν και να χτίσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον! 

Ειδικότερα, φυτεύσεις πραγματοποιήθηκαν στους εξής δήμους: Αλίμου, Γαλατσίου, Μοσχάτου, Θεσσαλονίκης, Βάρης-Βουλιαγμένης, Παλαιού Φαλήρου, Αθήνας, Χαλκίδας και Παιανίας, με μία ποικιλία δέντρων και φυτών, από πικροδάφνες, μανόλιες, χαρουπιές και κυπαρίσσια, μέχρι αγγελικές, λεβάντες, δεντρολίβανα και ακακίες.

Στη Χαλκίδα, συγκεκριμένα, φυτά και δέντρα φυτεύτηκαν στην παραλία της Χαλκίδας από την πλευρά του παραλιακού μετώπου του «Καράμπαμπα», αλλά και σε αρκετά σημεία στο Πάρκο του Λαού, με αποτέλεσμα να ομορφύνουν και να «πρασινίσουν» δύο κεντρικά σημεία της πόλης μας.

Κατά την τελευταία διετία, λοιπόν, η ΦΙΞ έχει καταφέρει να «πρασινίσει» την καθημερινότητά μας, με συνολικά 5.500 φυτεύσεις, σε 26 γειτονιές της Ελλάδας, σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Εύβοια!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top