Εύβοια ατμοσφαιρική φωτογραφία Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Η Εύβοια σε μια ατμοσφαιρική φωτογραφία από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Μια άκρως εντυπωσιακή ατμοσφαιρική φωτογραφία του νησιού μας, της Εύβοιας από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS) είναι ορατός από τη Γη δια γυμνού οφθαλμού. Ταξιδεύει με μέση ταχύτητα ως προς την επιφάνεια της Γης 27.744 χιλιόμετρα ανά ώρα, συμπληρώνοντας 15,7 περιφορές την ημέρα. Επειδή η περίοδος της τροχιάς του σταθμού γύρω […]

Μια άκρως εντυπωσιακή ατμοσφαιρική φωτογραφία του νησιού μας, της Εύβοιας από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS) είναι ορατός από τη Γη δια γυμνού οφθαλμού. Ταξιδεύει με μέση ταχύτητα ως προς την επιφάνεια της Γης 27.744 χιλιόμετρα ανά ώρα, συμπληρώνοντας 15,7 περιφορές την ημέρα. Επειδή η περίοδος της τροχιάς του σταθμού γύρω από τη Γη είναι μία φορά κάθε 90 λεπτά, οι παρατηρητές εντός του ΔΔΣ βιώνουν μια ανατολή ή δύση του ηλίου περίπου κάθε 45 λεπτά.

Σε ένα από αυτά τα ταξίδια του λοιπόν, έκανε μία εντυπωσιακή λήψη πάνω από την Ελλάδα και στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια άκρως εντυπωσιακή ατμοσφαιρική φωτογραφία του νησιού μας, της Εύβοιας.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top