Η Εύβοια καίγεται αλλά στα ΜΜΕ σιωπούν

Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στη Λίμνη της Εύβοιας καίγοντας πευκοδάση, σπίτια και εγκαταστάσεις. Σήμερα από το πρωί υπάρχουν νέες εκκενώσεις οικισμών. Δεν είναι μια μικρή φωτιά, δεν είναι κάτι που πρέπει να περάσει αψήφιστα. Μπορεί η πυρκαγιά στην βόρεια Εύβοια να ξέσπασε σχεδόν ταυτόχρονα με αυτή στην Βαρυμπόμπη αλλά η ζημιά είναι […]

Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στη Λίμνη της Εύβοιας καίγοντας πευκοδάση, σπίτια και εγκαταστάσεις.

Σήμερα από το πρωί υπάρχουν νέες εκκενώσεις οικισμών.

Δεν είναι μια μικρή φωτιά, δεν είναι κάτι που πρέπει να περάσει αψήφιστα. Μπορεί η πυρκαγιά στην βόρεια Εύβοια να ξέσπασε σχεδόν ταυτόχρονα με αυτή στην Βαρυμπόμπη αλλά η ζημιά είναι ήδη ανυπολόγιστη και η κατάσταση είναι σοβαρή και επικίνδυνη.

Παρόλα αυτά, τα φώτα των ΜΜΕ και κυρίως αυτά της τηλεόρασης είναι στραμμένα στην μεγάλη φωτιά της πρωτεύουσας και η Εύβοια δείχνει να είναι για άλλη μία φορά παρατημένη στο έλεος της μοίρας της, καθώς παρατηρήθηκε καθυστέρηση και από τον κρατικό μηχανισμό.

Κρίνεται αναγκαίο να κινητοποιηθούν όλοι, και ειδικότερα όσοι είναι αρμόδιοι να βοηθήσουν, καθώς υπάρχουν μεγάλες ανάγκες για βοήθεια στις περιοχές της βόρειας Εύβοιας.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top