εταιρεία Λαμπάκης προσωπικό

Η εταιρεία Λαμπάκης αναζητά προσωπικό

Ζητείται νεαρή κοπέλα για να στελεχώσει το τμήμα λιανικής πώλησης της εταιρείας Λαμπάκης.

Η εταιρεία Λαμπάκης λειτουργεί με επιτυχία και συνέπεια από το 1990, έχοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για τον εσωτερικό χώρο της κατοικίας και φροντίζοντας να ικανοποιεί κάθε εξειδικευμένη απαίτηση πελατών και συνεργατών. 

Η εταιρεία Λαμπάκης αναζητά νεαρή κοπέλα με όρεξη για εργασία, φιλοδοξία και προοπτικές εξέλιξης για να στελεχώσει το τμήμα λιανικής πώλησης. Επιθυμείται η γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, η άριστη χρήση του διαδικτύου και η κατοχή άδειας οδήγησης Ι.Χ.

Η φιλοσοφία που διαπνέει την εταιρεία Λαμπάκης την κατατάσσει σε ηγετική θέση στο κομμάτι των προϊόντων που αφορούν την κουζίνα, το μπάνιο και τον υπόλοιπο εσωτερικό χώρο της κατασκευής σπιτιού, στην πόλη της Χαλκίδας. Ως συνέπεια, δίνει την ευκαιρία για επαγγελματική εξέλιξη σε κοπέλες που επιθυμούν σταδιοδρομία δίπλα σε καταξιωμένους ανθρώπους του κλάδου.

Παρακαλούμε όπως αποστείλατε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@labakisstore.gr ή τηλεφωνείστε στο τηλέφωνο 22210 28450

 

Ορέστη Μακρή 12 (Λιαννή Άμμος), Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 22210 28450

Web: labakisstore.gr

Facebook: Λαμπάκης Χαλκίδα

E-mail: info@labakisstore.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top