Ερμής Ευζην

Η Ερμής Ευζην μας φέρνει τα πιο διασκεδαστικά παγωτά στα καφέ ψυγεία (pics)

Η Ερμής Ευζην αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ευβοϊκές εταιρείες προϊόντων ψυγείου, ήδη γνωστή για την αξιοπιστία, τη συνέπεια και την ποιότητα των ανθρώπων της. Σήμερα είναι ο αποκλειστικός εμπορικός αντιπρόσωπος των γνωστότερων εταιρειών παγωτού και λειτουργεί με μοναδικό στόχο την αδιάλειπτη ποιότητα τόσο των υπηρεσιών που προσφέρει όσο και των προϊόντων που διανέμει κάτω […]

Η Ερμής Ευζην αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ευβοϊκές εταιρείες προϊόντων ψυγείου, ήδη γνωστή για την αξιοπιστία, τη συνέπεια και την ποιότητα των ανθρώπων της. Σήμερα είναι ο αποκλειστικός εμπορικός αντιπρόσωπος των γνωστότερων εταιρειών παγωτού και λειτουργεί με μοναδικό στόχο την αδιάλειπτη ποιότητα τόσο των υπηρεσιών που προσφέρει όσο και των προϊόντων που διανέμει κάτω από την ομπρέλα της. Παράλληλα εργάζεται συστηματικά για την εξέλιξη των αντιπροσωπευόμενων brands εστιάζοντας σε μια υγιή σχέση συνεργασίας με όλους τους πελάτες της.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η Ερμής Ευζην μας συστήνει τη φημισμένη εταιρεία παγωτού Cold Sin με τα πασίγνωστα καφέ ψυγεία Snickers. Παράλληλα είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Mars Hellas ΑΕ και της Generals Mills που έχει στην ιδιοκτησία της το διάσημο σήμα της Häagen Dazs. Ακόμη η Ερμής Ευζην είναι υπεύθυνη για τη διανομή των πιο γνωστών ιταλικών παγωτών της εταιρείας Sammontana SPA.

Στα καφέ ψυγεία Snickers, χάρη στην Ερμής Ευζην, μπορούμε να βρούμε τις διασκεδαστικές παγωτοσοκολάτες Bounty, Snickers, Mars, Twix, τα πυραυλάκια και ξυλάκια παγωτού Mm’s και τα παγωμένα κουφετάκια Malteasers. Επίσης μόνο στα ψυγεία Snickers θα βρούμε τα παγωτογλυκά της Häagen Dazs όπως και τα οικογενειακά παγωτά της Sammontana.

Η Ερμής Ευζην ξεχωρίζει καθώς με πλήρης συναίσθηση της εξέχουσας ποιότητας των ελληνικών παγωτών μας προσφέρει και τη δυνατότητα να απολαύσουμε και αυθεντικό ελληνικό παγωτό που παράγεται στην Ελλάδα από ολόφρεσκο γάλα ντόπιων παραγωγών.

Η Ερμής Ευζην αποτελεί εγγύηση της καλύτερης σχέσης ποιότητας – τιμής, αφού επιλέγει να μας προσφέρει τα διασημότερα σήματα παγωτού σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, κάνοντας την καλοκαιρινή απόλαυση μικρών και μεγάλων ακόμη πιο προσιτή.

Ερμής Ευζην καλοκαιρινή απόλαυση με όνομα!

Ερμής Ευζην

Δροσιά Χαλκίδας – Τηλ. 6982550284

Facebook: ΕΡΜΗΣ ΕΥΖΗΝ

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top