ενδοχώρα Χαλκίδας μεσαιωνική εποχή Αρχαιολογικό Μουσείο "Αρέθουσα

“Η ενδοχώρα της Χαλκίδας κατά τη μεσαιωνική εποχή” στο Αρχαιολογικό Μουσείο “Αρέθουσα”

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023, 19:00 μ.μ., διοργανώνει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα» ημερίδα με θέμα «Η ενδοχώρα της Χαλκίδας κατά τη μεσαιωνική εποχή». Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν ομιλίες σχετικά με την πρόοδο του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο: «Πέρα από τη Χαλκίδα: Το τοπίο της και οι κοινωνικοοικονομικοί μετασχηματισμοί της ενδοχώρας της από τους βυζαντινούς χρόνους μέχρι την οθωμανική περίοδο», το οποίο πραγματοποιείται από την ΕΦΑ Ευβοίας σε συνεργασία με το Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023, 19:00 μ.μ., διοργανώνει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα» ημερίδα με θέμα «Η ενδοχώρα της Χαλκίδας κατά τη μεσαιωνική εποχή».

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν ομιλίες σχετικά με την πρόοδο του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο: «Πέρα από τη Χαλκίδα: Το τοπίο της και οι κοινωνικοοικονομικοί μετασχηματισμοί της ενδοχώρας της από τους βυζαντινούς χρόνους μέχρι την οθωμανική περίοδο», το οποίο πραγματοποιείται από την ΕΦΑ Ευβοίας σε συνεργασία με το Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top