"Τα παιδιά της Ριτσώνας " του Χαλκιδέου φωτογράφου Βασίλη Νίκα

Η έκθεση “Τα παιδιά της Ριτσώνας ” του Χαλκιδέου φωτογράφου Βασίλη Νίκα στο Στρασβούργο

Η Γαλλία και η πόλη του Στρασβούργου υποδέχονται αυτό το καλοκαίρι τον Χαλκιδέο φωτογράφο Βασίλη Νίκα. Η έκθεση φωτογραφίες πραγματοποιείται στο κέντρο πολιτισμού Lieu d’Europe. Από τις 18 Ιουνίου έως τις 3 Αυγούστου ο Δήμος Στρασβούργου και η Ελληνική Κοινότητα Αλσατίας, παρουσιάζουν στο Lieu d’Europe την έκθεση του Χαλκιδέου φωτογράφου Βασίλη Νίκα “Τα παιδιά της […]

Η Γαλλία και η πόλη του Στρασβούργου υποδέχονται αυτό το καλοκαίρι τον Χαλκιδέο φωτογράφο Βασίλη Νίκα. Η έκθεση φωτογραφίες πραγματοποιείται στο κέντρο πολιτισμού Lieu d’Europe.

Από τις 18 Ιουνίου έως τις 3 Αυγούστου ο Δήμος Στρασβούργου και η Ελληνική Κοινότητα Αλσατίας, παρουσιάζουν στο Lieu d’Europe την έκθεση του Χαλκιδέου φωτογράφου Βασίλη Νίκα “Τα παιδιά της Ριτσώνας “.

Η εν λόγω έκθεση, που μέχρι σήμερα έχει παρουσιαστεί σε εννέα πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, επιχειρεί να αποδώσει δημιουργικά τη ζωή των παιδιών που διέμεναν στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στη Ριτσώνα από τον Μάρτιο του 2016 μέχρι τον Μάιο του 2017.

Ο Βασίλης Νίκας επίσης διδάσκει φωτογραφία στο Χώρο Πολιτισμού “Αθηνά ” στη Χαλκίδα, στο Εργαστήρι Φωτογραφίας του Δήμου Περιστερίου και στο Black Studio Art στην Αθήνα.

Ο Βασίλης Νίκας και η Ευαγγελία Τζιούνη, υπεύθυνη οργάνωσης της έκθεσης

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top