διαδρομή φύσης Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας Αρέθουσα

Η διαδρομή της φύσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα»

Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2024 – Η διαδρομή της φύσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα». Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας συμμετέχει στην επικοινωνιακή δράση του τμήματος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Επικοινωνίας της Διεύθυνσης Αρχαιολογικών Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού και προγραμματίζει εκπαιδευτική δράση με τίτλο: Η διαδρομή της φύσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα».

Η δράση περιλαμβάνει θεματική περιήγηση σε ομάδες επισκεπτών σε επιλεγμένα εκθέματα του μουσείου που σχετίζονται με την απεικόνιση της  φύσης στην αρχαία τέχνη. Από το παρόν στο παρελθόν με οδηγό τα εκθέματα και την ιστορία τους οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τον φυτικό κόσμο και την αποτύπωσή του στα αντικείμενα του μουσείου. 

Ημερομηνία: Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Ώρες εκδήλωσης: 10:00, 12:00 

Διάρκεια: 30 λεπτά

Δηλώσεις συμμετοχής: 22210-22402, 22502, 22503 (εσ. 1029, 1035)

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top