πλημμύρες κατολισθήσεις Βόρεια Εύβοια

Βόρεια Εύβοια: Η “Αθηνά” έφερε πλημμύρες και κατολισθήσεις – Εικόνες

Δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά η πληγείσα απ’ τις πυρκαγιές Βόρεια Εύβοια. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα δημιούργησαν πλημμυρικά φαινόμενα και προκάλεσαν κατολισθήσεις. Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν το μεσημέρι το ανατολικό κομμάτι του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας που μετά απ’ τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού τώρα δοκιμάζεται και από την κακοκαιρία «Αθηνά». Στο […]

Δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά η πληγείσα απ’ τις πυρκαγιές Βόρεια Εύβοια. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα δημιούργησαν πλημμυρικά φαινόμενα και προκάλεσαν κατολισθήσεις.

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν το μεσημέρι το ανατολικό κομμάτι του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας που μετά απ’ τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού τώρα δοκιμάζεται και από την κακοκαιρία «Αθηνά».

Στο μεταξύ, «μεγάλος είναι ο κίνδυνος πλημμύρας στην παραλία της Αγίας Άννας», προειδοποίησε τονίζοντας παράλληλα πως σε άμεσε ετοιμότητα είναι μηχανήματα του Δήμου προκειμένου να επέμβουν αν αυτό χρειαστεί.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης στη Δημοτική Ενότητα Νηλέως και στην κοινότητα Στροφυλιάς εκδηλώθηκαν χαλαζοπτώσεις με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ποτάμια και δρόμοι, ενώ υπήρχαν και κατολισθήσεις σε Αχλαδι και Κοτσικιά.

 

Πηγή: www.efsyn.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top