παραλία Εύβοια μοιάζει διασημότερες παραλίες Ελλάδας

Η άγνωστη παραλία στην Εύβοια που μοιάζει με μια από τις διασημότερες παραλίες της Ελλάδας

Οι περισσότεροι γνωρίζουν τη φημισμένη και πανέμορφη παραλία «Σεϊτάν Λιμάνια» στην Κρήτη κοντά στα Χανιά αλλά δεν γνωρίζουν την άγνωστη σχετικά παραλία της Εύβοιας που είναι σχεδόν ίδια με τη κρητική παραλία και ονομάζεται Σαρακήνικο! Πρόκειται για έναν πραγματικό παράδεισο και μάλιστα κοντά στην Αθήνα.   View this post on Instagram   A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_) […]

Οι περισσότεροι γνωρίζουν τη φημισμένη και πανέμορφη παραλία «Σεϊτάν Λιμάνια» στην Κρήτη κοντά στα Χανιά αλλά δεν γνωρίζουν την άγνωστη σχετικά παραλία της Εύβοιας που είναι σχεδόν ίδια με τη κρητική παραλία και ονομάζεται Σαρακήνικο! Πρόκειται για έναν πραγματικό παράδεισο και μάλιστα κοντά στην Αθήνα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_)

Στην Εύβοια λοιπόν μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας στα «Σεϊτάν Λιμάνια» που από την Αθήνα απέχουν 148 χιλιόμετρα, περίπου 2,5 ώρες. Αν δεν έχετε πάει στην Κρήτη και δεν έχετε δει αυτή τη παραλία από κοντά, τότε μπορείτε να πάτε μέχρι την Εύβοια, στο πανέμορφο Σαρακήνικο που είναι σχεδόν ίδια! Τα περίφημα Σεϊτάν Λιμάνια της Κρήτης είναι μια παραλία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη, αλλά επίσης σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη και η πανέμορφη παραλία της Εύβοιας. Αφήστε δε, που είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να πάτε!

Την παραλία αυτή που είναι μόλις 2 ώρες από την Αθήνα, θα την συναντήσετε στη Βόρεια Εύβοια, δίπλα από τη δημοφιλή παραλία της Αγίας Άννας. Το κανονικό όνομα της παραλίας είναι Σαρακήνικο (όπου παραλίες τύπου φιόρδ υπήρχαν και πειρατές…). Πρόκειται για μια «κρυμμένη» παραλία χωρίς πολύ κόσμο με μαγευτικά χρώματα, η οποία οφείλει το χρώμα της και στο βυθό, αλλά και στο μαγευτικό πράσινο τοπίο από πεύκα που την περιβάλλει. Αξίζει να την επισκεφθείτε!

Δείτε το βίντεο της ομάδας haanity:

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/Eizxg-2OnSU”]

 

Με πληροφορίες από travelstyle.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top