ιατρικό τατουάζ Αφροδίτη Νικηφοράκη

Η Αφροδίτη Νικηφοράκη μας μιλά για το ιατρικό τατουάζ και όσα προσφέρει

Η Αφροδίτη Νικηφοράκη εξηγεί στο ghettomagazine.gr τι είναι το ιατρικό τατουάζ αποκατάστασης, ποιες οι διαφορές του από το κλασικό τατουάζ και πώς μια μικρή ζωγραφιά μπορεί ν’ αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων. Για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, η μαστεκτομή είναι μια τραυματική εμπειρία με ενοχλητικά αποτελέσματα. Οι περισσότερες νιώθουν ότι έχουν χάσει ένα βασικό μέρος της θηλυκότητας τους και δεν αισθάνονται πλήρεις. Πλέον υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές να βοηθηθούν και να ανακτήσουν εμπιστοσύνη για το σώμα τους. Μια πολύ φυσική επιλογή είναι τα τατουάζ θηλής – θηλαίας άλω. Ενώ τα τατουάζ Areola φέρουν την ονομασία Medical Tattoo είναι πολύ περισσότερο από μια ιατρική διαδικασία. Είναι θεραπεία ψυχής, μια μορφή τέχνης που έχει σχεδιαστεί για να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη μιας γυναίκας μετά τη μαστεκτομή της ή άλλη ιατρική ενέργεια και να την βοηθήσει να αισθανθεί και πάλι ολοκληρωμένη. Είναι ένας εξειδικευμένος τύπος παραϊατρικού τατουάζ ακόμη και για άνδρες που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μαστού. Γίνονται συνήθως σε στήθη με η χωρίς εμφυτεύματα, με ή χωρίς ανακατασκευή θηλών. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ρεαλιστική, τρισδιάστατη εμφάνιση ελαχιστοποιώντας τις ουλές και αποκαθιστώντας ένα πιο φυσικό σχήμα και χρώμα. Πόσο διαρκεί η διαδικασία και πόσες εφαρμογές χρειάζονται για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα; Δεν χρειαζόμαστε πολύ χρόνο, περίπου μία ώρα εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων πχ όταν έχει επέλθει κακή πλαστική επέμβαση διόρθωσης της θηλής . Συνήθως χρειάζονται 2 εφαρμογές με απόσταση 6 εβδομάδων η μία από την άλλη και ο χρόνος επούλωσης δεν υπερβαίνει τις 15 μέρες , ανάλογα την περίπτωση. Πονάει η διαδικασία; Λόγω του αριθμού των επεμβάσεων στο μαστό δημιουργείται μια εκτεταμένη βλάβη στα νεύρα η οποία οδηγεί σε απώλεια αίσθησης. Ακόμη και αν υπάρχει η παραμικρή ενόχληση μπορούμε με την χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας να ανακουφίσουμε κάθε πόνο. Είναι μια διαδικασία που το μόνο που προσφέρει είναι χαμόγελα! Το ενδιαφέρον μου για ενημέρωση και εξέλιξη στο χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ, με οδήγησε να εκπροσωπώ την παγκοσμίως αναγνωρισμένη ακαδημία PhiAcademy ως Master στην Ελλάδα και να εκπαιδεύω νέες τεχνίτριες δίνοντας τους τη δυνατότητα μάθησης και πιστοποίησης της συγκεκριμένης τεχνικής. Οι χρωστικές που χρησιμοποιούμε είναι μια γκάμα προϊόντων που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση θηλής- θηλάιας άλω με απίστευτο τρισδιάστατο εφέ, που χαρακτηρίζεται από απόλυτη ασφάλεια και απόδοση. Στο χώρο μας εκτός από το ημιμόνιμο μακιγιάζ παρέχονται εξιδεικευμένες θεραπείες προσώπου – σώματος και τοποθέτηση βλεφαρίδων. Αφροδίτη Νικηφοράκη Τηλ. 6977420301 Email: afroditenikiforaki@gmail.com Instagram: Afrodite Nikiforaki  

Η Αφροδίτη Νικηφοράκη εξηγεί στο ghettomagazine.gr τι είναι το ιατρικό τατουάζ αποκατάστασης, ποιες οι διαφορές του από το κλασικό τατουάζ και πώς μια μικρή ζωγραφιά μπορεί ν’ αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων.

Για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, η μαστεκτομή είναι μια τραυματική εμπειρία με ενοχλητικά αποτελέσματα. Οι περισσότερες νιώθουν ότι έχουν χάσει ένα βασικό μέρος της θηλυκότητας τους και δεν αισθάνονται πλήρεις. Πλέον υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές να βοηθηθούν και να ανακτήσουν εμπιστοσύνη για το σώμα τους. Μια πολύ φυσική επιλογή είναι τα τατουάζ θηλής – θηλαίας άλω.

Ενώ τα τατουάζ Areola φέρουν την ονομασία Medical Tattoo είναι πολύ περισσότερο από μια ιατρική διαδικασία. Είναι θεραπεία ψυχής, μια μορφή τέχνης που έχει σχεδιαστεί για να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη μιας γυναίκας μετά τη μαστεκτομή της ή άλλη ιατρική ενέργεια και να την βοηθήσει να αισθανθεί και πάλι ολοκληρωμένη. Είναι ένας εξειδικευμένος τύπος παραϊατρικού τατουάζ ακόμη και για άνδρες που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μαστού.
Γίνονται συνήθως σε στήθη με η χωρίς εμφυτεύματα, με ή χωρίς ανακατασκευή θηλών. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ρεαλιστική, τρισδιάστατη εμφάνιση ελαχιστοποιώντας τις ουλές και αποκαθιστώντας ένα πιο φυσικό σχήμα και χρώμα.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία και πόσες εφαρμογές χρειάζονται για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα;

Δεν χρειαζόμαστε πολύ χρόνο, περίπου μία ώρα εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων πχ όταν έχει επέλθει κακή πλαστική επέμβαση διόρθωσης της θηλής .
Συνήθως χρειάζονται 2 εφαρμογές με απόσταση 6 εβδομάδων η μία από την άλλη και ο χρόνος επούλωσης δεν υπερβαίνει τις 15 μέρες , ανάλογα την περίπτωση.

Πονάει η διαδικασία;

Λόγω του αριθμού των επεμβάσεων στο μαστό δημιουργείται μια εκτεταμένη βλάβη στα νεύρα η οποία οδηγεί σε απώλεια αίσθησης. Ακόμη και αν υπάρχει η παραμικρή ενόχληση μπορούμε με την χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας να ανακουφίσουμε κάθε πόνο. Είναι μια διαδικασία που το μόνο που προσφέρει είναι χαμόγελα!

Το ενδιαφέρον μου για ενημέρωση και εξέλιξη στο χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ, με οδήγησε να εκπροσωπώ την παγκοσμίως αναγνωρισμένη ακαδημία PhiAcademy ως Master στην Ελλάδα και να εκπαιδεύω νέες τεχνίτριες δίνοντας τους τη δυνατότητα μάθησης και πιστοποίησης της συγκεκριμένης τεχνικής.

Οι χρωστικές που χρησιμοποιούμε είναι μια γκάμα προϊόντων που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση θηλής- θηλάιας άλω με απίστευτο τρισδιάστατο εφέ, που χαρακτηρίζεται από απόλυτη ασφάλεια και απόδοση.

Στο χώρο μας εκτός από το ημιμόνιμο μακιγιάζ παρέχονται εξιδεικευμένες θεραπείες προσώπου – σώματος και τοποθέτηση βλεφαρίδων.

Αφροδίτη Νικηφοράκη

Τηλ. 6977420301

Email: afroditenikiforaki@gmail.com

Instagram: Afrodite Nikiforaki

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top