Γυναικοκτονία Χαλκίδα

Γυναικοκτονία στη Χαλκίδα: 88χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 84χρονη σύζυγό του

Συνελήφθη 88χρονος το μεσημέρι της Πέμπτης, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε την 84χρονη σύζυγό του, στο σπίτι τους στη Χαλκίδα. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, ο ηλικιωμένος ομολόγησε πως πυροβόλησε τη σύζυγό του με δίκαννη κυνηγετική του καραμπίνα στο κεφάλι. Το θύμα βρέθηκε νεκρό σε πολυθρόνα σε ένα μπαλκόνι του σπιτιού. Η αστυνομία έκανε έρευνα στο οίκημα και συνέλεξε στοιχεία αλλά […]

Συνελήφθη 88χρονος το μεσημέρι της Πέμπτης, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε την 84χρονη σύζυγό του, στο σπίτι τους στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, ο ηλικιωμένος ομολόγησε πως πυροβόλησε τη σύζυγό του με δίκαννη κυνηγετική του καραμπίνα στο κεφάλι.

Το θύμα βρέθηκε νεκρό σε πολυθρόνα σε ένα μπαλκόνι του σπιτιού.

Η αστυνομία έκανε έρευνα στο οίκημα και συνέλεξε στοιχεία αλλά και κατασχέθηκε η καραμπίνα για την οποία ο γυναικοκτόνος φαίνεται πως έχει άδεια κατοχής. Επίσης, συλλέχθηκαν δύο κάλυκες και κυνηγετικά σκάγια.

Παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα του δράστη.

-Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο sos15900@isotita.gr

 

Πηγή: lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top