GT Courier

GT Courier: Αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες για την κάλυψη των ταχυδρομικών σας αναγκών

Σε μια περίοδο που η ζήτηση για υπηρεσίες courier ξεπέρασε κάθε προηγούμενο θέτοντας εκτός αγοράς τα e-shops μεγάλων αλυσίδων, η GT Courier, βγήκε μπροστά από τον ανταγωνισμό. Προσφέροντας υψηλή τεχνολογία και καινοτομία αλλά και με περιβαλλοντική συνείδηση ξεχωρίζει στον τομέα των ταχυμεταφορών στη Χαλκίδα.   View this post on Instagram   A post shared by …

GT Courier: Αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες για την κάλυψη των ταχυδρομικών σας αναγκών Διαβάστε Περισσότερα »

Σε μια περίοδο που η ζήτηση για υπηρεσίες courier ξεπέρασε κάθε προηγούμενο θέτοντας εκτός αγοράς τα e-shops μεγάλων αλυσίδων, η GT Courier, βγήκε μπροστά από τον ανταγωνισμό. Προσφέροντας υψηλή τεχνολογία και καινοτομία αλλά και με περιβαλλοντική συνείδηση ξεχωρίζει στον τομέα των ταχυμεταφορών στη Χαλκίδα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GT elite Courier (@gt_courier)

Ένα από τα βασικά “μυστικά” της επιτυχίας για μια εταιρία ταχυμεταφορών είναι η τήρηση των χρόνων παράδοσης και η συνέπεια των παραδόσεων, κάτι που η συνεργασία σας με την GT Courier θα σας αφήσει άριστα και απόλυτα ικανοποιημένους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GT elite Courier (@gt_courier)

Η GT Courier συνεργάζεται αποκλειστικά και μόνο με e-shop για την ταχύτατη παράδοση ηλεκτρονικών αγορών.

Υπηρεσίες E-Shop

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GT elite Courier (@gt_courier)

Το Web Service είναι μια λειτουργία που παρέχει πρόσβαση στις αποστολές του πελάτη μέσω οποιουδήποτε λογισμικού.
Μπορούν να ενσωματωθούν σε οποιαδήποτε εφαρμογή μηχανογράφησης και να ελέγχουν τα πάντα real time. Απώτερος σκοπός της χρήσης τους είναι η πλήρης αυτοματοποίηση της διαδικασίας των αποστολών χωρίς τη χρήση περαιτέρω εφαρμογών (αρχεία excel, αποστολή email, χρήση τηλεφωνικών επικοινωνιών) για την δημιουργία, την ενημέρωση ή την τροποποίηση αυτών.

Μέσω Web Services, η κάθε εταιρία μπορεί να ενσωματώσει όλες αυτές τις λειτουργίες στο ήδη υπάρχον σύστημά της, με αποτέλεσμα οι χρήστες να εξακολουθούν να λειτουργούν στο ίδιο περιβάλλον χωρίς να υπάρχει λόγος περαιτέρω εκπαίδευσης ενώ ταυτόχρονα θα έχουν τον πλήρη έλεγχο των αποστολών τους.

Μαζικές Διανομές Φακέλων/Δεμάτων

Με χαμηλότερο κοστολόγιο αναλόγως του όγκου των αποστολών ή αναλόγως του χρόνου παράδοσης τους.

Η GT Courier διέπεται από την αρχή ότι οι επιχειρησιακές λειτουργίες πρέπει να πραγματοποιούνται με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον και τις τοπικές κοινότητες. Στόχος της εταιρείας είναι να βοηθήσει τους πελάτες να αναπτύξουν δεσμούς σε όλη την υφήλιο, με το μικρότερο δυνατό αντίκτυπο για το περιβάλλον και με διαχείριση των αποστολών με απόλυτα ηθικό τρόπο.

Από τη συσκευασία με ανακυκλώσιμα υλικά, έως τα οχήματα που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά και διανομή, οι καθημερινές εργασίες πραγματοποιούνται χωρίς δυσλειτουργίες για τους πελάτες, αλλά και με τη μικρότερη δυνατή επίδραση στο περιβάλλον.

Υπηρεσίες

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GT elite Courier (@gt_courier)

Η GT Courier διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα ERP συστήματα, το οποίο με την αναγκαία παραμετροποίηση, “γεφυρώνει” με το αντίστοιχο δικό σας, αυτοματοποιώντας την έκδοση voucher.  Παράλληλα έχετε τη δυνατότητα καταχώρησης voucher ακόμα και από συσκευή κινητού.

Στην GT Courier παρακολουθούν / διαχειρίζονται τις αποστολές σε real-time, αποστέλλοντας παράλληλα καθημερινό report απεικόνισης των παραδόσεων της προηγούμενης ημέρας εφόσον ζητηθεί.

Χρησιμοποιούν το διευρυμένο δίκτυο της ACS διασφαλίζοντας την παράδοση τόσο των δεμάτων όσο και των αντικαταβολών ενώ παρέχουν τη δυνατότητα άμεσης επίδοσης των αντικαταβολών.

Στην GT Courier θα συναντήσετε με προσωποποιημένη εταιρεία καθώς παρέχουν αμεσότητα επικοινωνίας και σας δίνουν το κινητό και το email του ανθρώπου που θα σας εξυπηρετεί αποκλειστικά, δεδομένου ότι για την GT Courier δεν είστε “ακόμα ένας πελάτης” άλλα στρατηγικός της συνεργάτης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GT elite Courier (@gt_courier)

GT Courier

Μιχαήλ Κακαρά 20, Χαλκίδα

Τηλ.: 2221312611

Email: gtelitecourier@gmail.com

Web: gtcourier.gr

Facebook: GT Courier

Instagram: gt_courier

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top