Γκράφιτι Μαρία Καβογιάννη κατά έμφυλης βίας

Γκράφιτι με τη Μαρία Καβογιάννη στέλνει μήνυμα κατά της έμφυλης βίας

Ο street artist Γιώργος Κόφτης, στη Θεσσαλονίκη, έφτιαξε γκράφιτι με τη Μαρία Καβογιάννη, με αφορμή τον ρόλο της στο Maestro κατά της έμφυλης βίας

Street artist στη Θεσσαλονίκη έφτιαξε γκράφιτι με τη Μαρία Καβογιάννη, με αφορμή τον ρόλο της στο Maestro κατά της έμφυλης βίας.

Ένα νέο γκράφιτι με τη Μαρία Καβογιάννη, που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, κοσμεί εδώ και λίγες μέρες τοίχο της Θεσσαλονίκης, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της έμφυλης βίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη geokoff (@giorgos_koftis_)

Το γκράφιτι με τη Μαρία Καβογιάννη είναι του Γιώργου Κόφτη

Ειδικότερα, πρόκειται για μια προσωπογραφία της γνωστής ηθοποιού Μαρίας Καβογιάννη, που φιλοτέχνησε ο Γιώργος Κόφτης με αφορμή τον ρόλο της στο Maestro, όπου υποδύεται μια γυναίκα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Το γκράφιτι αποτελεί δημιούργημα του ζωγράφου Γιώργου Κόφτη, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος το αφιέρωσε στις κακοποιημένες γυναίκες.

Ο Γιώργος Κόφτης δημοσίευσε το έργο τέχνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σημειώνοντας στη λεζάντα: «Αφιερωμένο στις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια».

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top