Μια νέα προσθήκη ήρθε στην οικογένεια του Grace gin. Ένα εξαίσιο gin που διακρίνεται για την έντονη φρεσκάδα και τη μοναδική του γεύση.
Οι παραγωγοί του Grace gin εμπνεύστηκαν εκ νέου από το φυσικό τοπίο της Ελλάδας για να δημιουργήσουν ένα ακόμα εξαιρετικό 100% διπλά αποσταγμένο gin, συνδυάζοντας μερικά από τα βασικά βοτανικά στοιχεία του Grace Classic, όπως τον κρίταμο, τα άνθη πορτοκαλιάς και τον κέδρο.
Η προσθήκη περγαμόντου, φύλλων νερατζιάς και καρπών κυπαρισσιού στην απόσταξη, αναδεικνύει περαιτέρω τα αρώματα και τις γεύσεις των εσπεριδοειδών.
Το Grace gin Icon 43,5%vol ταιριάζει εξαιρετικά με tonic και είναι ένα από τα πιο δροσιστικά αλλά και τόσο υψηλά σε όγκο αλκοόλης αποστάγματα της αγοράς.
Απολαύστε το στο σπίτι παρέα με φίλους, σε μια βραδινή σας έξοδο για διασκέδαση ή μπορείτε να το δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να γιορτάσετε με λαμπρότητα το νέο έτος που έρχεται.
Ποτοποιία Avantes
Επαρχιακή Οδός Χαλκίδας – Δροσιάς – Τηλ. 22210 98998 / 6947762461
Web: avantesdistillery.gr
Facebook: Ποτοποιία Avantes