Γουναρόπουλος Catering

Γουναρόπουλος Catering: Συνώνυμο επιτυχίας & εμπιστοσύνης για τις εκδηλώσεις σας

Η Γουναρόπουλος Catering, είναι οι συνεργάτες που χρειάζεστε για εταιρικές εκδηλώσεις και συνέδρια, για εντυπωσιακές ή minimal κοινωνικές εκδηλώσεις, parties, γάμους, βαπτίσεις, με επαγγελματική συνέπεια και πρωτοστατεί, εξασφαλίζοντας σίγουρη επιτυχία.

Η Γουναρόπουλος Catering, είναι οι συνεργάτες που χρειάζεστε για εταιρικές εκδηλώσεις και συνέδρια, για εντυπωσιακές ή minimal κοινωνικές εκδηλώσεις, parties, γάμους, βαπτίσεις, ακόμη και με τα πιο αυστηρά χρονοδιαγράμματα, είτε για μικρό, είτε για μεγάλο πλήθος καλεσμένων.

Με συνολική εμπειρία 30 ετών στον τομέα της εξυπηρέτησης, αναλαμβάνει τη σωστή και αδιάλειπτη οργάνωση του Catering και τη μέγιστη υλοποίηση των επιθυμιών σας, κρατώντας ευχαριστημένους τους καλεσμένους σας στο μέγιστο βαθμό.

Η Γουναρόπουλος Catering, συνιστά την κορυφαία εταιρεία σε υπηρεσίες Catering σύγχρονων προδιαγραφών και παραμένει στη διάθεσή σας για κάθε περίσταση και για κάθε γεγονός.

Το Φεβρουάριο του 1992 η Γουναρόπουλος αναπτύχθηκε στο χώρο της ζαχαροπλαστικής με το πρώτο κατάστημα στη Λιανή Άμμο Χαλκίδας. Η αποδοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, γεγονός που συντέλεσε ώστε αρκετά γρήγορα η εταιρεία να περάσει στο επόμενό βήμα.

Το ξεκίνημα στο χώρο του Catering έγινε το 2004 και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Η επιτυχημένη διοργάνωση πάσης φύσεως εκδηλώσεων, γιορτών, γάμων και πολλών άλλων χαρούμενων γεγονότων, πολύ σύντομα οδήγησαν τη Γουναρόπουλος σε υψηλή θέση στην καρδιά των καταναλωτών και ως εταιρεία Catering έγινε συνώνυμο της ποιότητας και της εμπιστοσύνης.

Η Catering Γουναρόπουλος προσφέρει γαστρονομικές γεύσεις και γρήγορο service στους ανθρώπους που θα την επιλέξουν, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό ικανοποιεί κάθε ανάγκη με την εξυπηρέτησή του. Επιπλέον, το μενού των φαγητών μαγεύει κάθε καλεσμένο, συμβάλλοντας ώστε η δεξίωσή σας να είναι λαμπερή και μοναδική.

Οι προσωπικές μας στιγμές συνοδεύονται από πολλά χαρμόσυνα γεγονότα τα οποία μας οδηγούν στην αίσθηση της ευτυχίας, κάτι που η Γουναρόπουλος Catering αφουγκράζεται με επαγγελματική συνέπεια και πρωτοστατεί, εξασφαλίζοντας σίγουρη επιτυχία.

 

Γουναρόπουλος Catering

Κυμέων και Μαυρογένους, Δάριγκ – Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 22210 20022

Facebook: Γουναρόπουλος Ζαχαροπλαστική & Catering – Instagram: gounaropoulos_pastry_qatering

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top