Γουλιά χυμός Κάρυστο Εύβοια

“Γουλιά”, ο ολόφρεσκος χυμός από την Κάρυστο που έχει κατακτήσει την Εύβοια

Η ιστορία ξεκινά το 2014 όταν η οικογένεια Γουλέτα ξεκίνησε τη βιολογική καλλιέργεια της aloe vera στην Κάρυστο Ευβοίας, ενώ σήμερα διαθέτει 10 στρέμματα αυτών των φυτών. Τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της η επιχείρηση εμφιάλωνε στο εργαστήριό της 100% φυσικό χυμό αλόης. Το 2021 ακολούθησε το επόμενο βήμα όταν δημιουργήθηκε η «Γουλιά», ένας 100% φρέσκος …

“Γουλιά”, ο ολόφρεσκος χυμός από την Κάρυστο που έχει κατακτήσει την Εύβοια Διαβάστε Περισσότερα »

Η ιστορία ξεκινά το 2014 όταν η οικογένεια Γουλέτα ξεκίνησε τη βιολογική καλλιέργεια της aloe vera στην Κάρυστο Ευβοίας, ενώ σήμερα διαθέτει 10 στρέμματα αυτών των φυτών. Τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της η επιχείρηση εμφιάλωνε στο εργαστήριό της 100% φυσικό χυμό αλόης.

Το 2021 ακολούθησε το επόμενο βήμα όταν δημιουργήθηκε η «Γουλιά», ένας 100% φρέσκος φυσικός χυμός πορτοκαλιού ή λεμονιού μαζί με δελεαστικά κομματάκια aloe vera. Τα λεμόνια προέρχονται από τοπικές καλλιέργειες, ενώ τα πορτοκάλια έρχονται από την Πελοπόννησο. Τα φύλλα αλόης συλλέγονται ακριβώς την προηγούμενη ημέρα από το χωράφι της οικογένειας και σε συνδυασμό με τα φρούτα που φτάνουν στο εργαστήριο ξεκινά η παραγωγική διαδικασία. Τα φρούτα χυμοποιούνται, η αλόη επεξεργάζεται και αφού εμφιαλωθούν σε γυάλινα μπουκάλια 300 και 500 ml τοποθετούνται στα ιδιόκτητα ψυγεία, όπου είναι έτοιμα προς διανομή και πώληση. Η «Γουλιά» υπάρχει και ΣΚΕΤΗ με τα χαρακτηριστικά μαύρα γράμματα στην επιγραφή της ετικέτας, κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για ένα σκέτο φυσικό χυμό πορτοκάλι ή σκέτη λεμονάδα χωρίς αλόη.

Η «Γουλιά» αποτελεί εξαιρετική συντροφιά τις ζεστές μέρες του χρόνου χάρη στη δροσιά και την ευχάριστη απόλαυση που προσφέρει αυτός ο στυμμένος χυμός με την πλούσια γεύση. Η φυσική προέλευση των πρώτων υλών, ο τρόπος επεξεργασίας τους και η έλλειψη συντηρητικών στο προϊόν κάνουν το συγκεκριμένο χυμό ευεργετικό για την υγεία του καταναλωτή.

Το τοπικό αυτό προϊόν μπορείτε να το βρείτε σε καφέ, σουπερ μάρκετ, καταστήματα βιολογικών προϊόντων και φούρνους της Καρύστου, στα τηλέφωνα 6980100373, 6946619434 καθώς και στην ακόλουθη λίστα σημείων στην υπόλοιπη Εύβοια: 

Νεοχώρι:  Μίνι μάρκετ Ντόβολης,  Βέλος:  Ζυμαρικα Δαρδούμα, Αλιβέρι:  Ζαχαροπλαστείο Δρακούλης,  Ερέτρια:  Φούρνος Παπαθανασίου, Nuts and seeds,  Βασιλικό:  Φούρνος Παπαθανασίου,  Λευκαντί:  Μίνι μάρκετ Παπαθανασίου,  Καθενοί:  Παραδοσιακό καζάνι Σάγια

Η “Γουλιά” στο κατάστημα Παραδοσιακό Καζάνι Σαγιά

Η «Γουλιά» είναι ιδανική για το πρωινό γεύμα, το δεκατιανό στο σχολείο, αλλά και το απόγευμα με ένα σνακ πριν ή μετά το γυμναστήριο. Την απολαμβάνουμε μικροί και μεγάλοι, χωρίς ενοχές, και με την υπέροχη γεύση και την όμορφη συσκευασία της έχει κλέψει την καρδιά κάθε Ευβοιώτη.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top