Γιώργος Σπύρου επανακαταμέτρηση

Γιώργος Σπύρου: “Αναγνωρίζω ανεπιφύλακτα το αποτέλεσμα των εκλογών, αποφασίσαμε να μην ασκήσουμε ένδικα μέσα”

Ο Γιώργος Σπύρου προχώρησε σε επίσημη δήλωση μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επανακαταμέτρησης και αξιολόγησης των ευρημάτων. Αναλυτικά η δήλωση: “Ολοκληρώθηκε σήμερα η αξιολόγηση των ευρημάτων από την επανακαταμέτρηση στο δήμο Χαλκιδέων. Η επίπονη αυτή διαδικασία ήταν επιβεβλημένη λόγω της πολύ μικρής διαφοράς για τη διεξαγωγή εκλογών δευτέρου γύρου, που ανέρχεται σε 76 ψήφους ή […]

Ο Γιώργος Σπύρου προχώρησε σε επίσημη δήλωση μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επανακαταμέτρησης και αξιολόγησης των ευρημάτων.

Αναλυτικά η δήλωση:

“Ολοκληρώθηκε σήμερα η αξιολόγηση των ευρημάτων από την επανακαταμέτρηση στο δήμο Χαλκιδέων.

Η επίπονη αυτή διαδικασία ήταν επιβεβλημένη λόγω της πολύ μικρής διαφοράς για τη διεξαγωγή εκλογών δευτέρου γύρου, που ανέρχεται σε 76 ψήφους ή ποσοστό 0,17 %.

Ύστερα από την στάθμιση των ευρημάτων αποφασίσαμε να μην ασκήσουμε ένδικα μέσα.

Αναγνωρίζω συνεπώς ανεπιφύλακτα το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου και εύχομαι στη δήμαρχο και στους συμβούλους όλων των παρατάξεων, καλή θητεία.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους στήριξαν με ανιδιοτέλεια και εθελοντικό πνεύμα την προσπάθεια μας.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την προσφορά τους.

Δηλώνω ότι από τη θέση της μειοψηφίας θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη όλων όσων μας ψήφισαν.

Θα είμαστε παρόντες με προτάσεις αλλά και με αυστηρό έλεγχο της νέας δημοτικής αρχής, ενεργώντας πάντα προς το συμφέρον όλων των δημοτών.”

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top