Γιώργο Παπαδημητρίου VIP Taxi Εύβοια

Γιώργο Παπαδημητρίου τι είναι το VIP Taxi Εύβοια που ξεχωρίζει στους δρόμους του νησιού;

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου είναι ο ιδιοκτήτης του VIP Taxi Εύβοια, και στο καφέ της συνάντησής μας για την συνέντευξη και την παρουσίαση του VIP Taxi, εκτός από τις απορίες που είχαμε και θέλαμε να μας τις λύσει μέσα από την κουβέντα μας, θέλαμε να δούμε από κοντά και το όχημα του VIP Taxi, καθώς κάθε …

Γιώργο Παπαδημητρίου τι είναι το VIP Taxi Εύβοια που ξεχωρίζει στους δρόμους του νησιού; Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου είναι ο ιδιοκτήτης του VIP Taxi Εύβοια, και στο καφέ της συνάντησής μας για την συνέντευξη και την παρουσίαση του VIP Taxi, εκτός από τις απορίες που είχαμε και θέλαμε να μας τις λύσει μέσα από την κουβέντα μας, θέλαμε να δούμε από κοντά και το όχημα του VIP Taxi, καθώς κάθε φορά που το είχαμε συναντήσει τυχαία στον δρόμο μας είχε εντυπωσιάσει, είναι ένα θηρίο που κυκλοφορεί στους δρόμους της Εύβοιας.

Πες μας λίγα λόγια για το εγχείρημα σου..

Eίμαι ο ιδιοκτήτης VIP taxi Εύβοια, το μοναδικό ταξί 7 θέσεων με χρήση πραγματική off-road στην Εύβοια, και με πολλές πιστοποιήσεις!

Το επάγγελμα το ξεκίνησα το 2018 όπου είχα ταξί στην πόλη της Χαλκίδας. Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή ήθελα να αναπτύξω το επάγγελμα σε κάτι παραπάνω, κάτι όπου δεν μπορούσα να το κάνω στην πόλη, για αυτό και κοίταζα σε κάτι διαφορετικό. Μου παρουσιάστηκε αυτή η ευκαιρία με το συγκεκριμένο όχημα και αμέσως έκανα την κίνηση να επενδύσω σε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, μέσα στην πανδημία, και είχα ένα σχολικό δρομολόγιο και μόλις έκλεισαν τα σχολεία ουσιαστικά είχα μείνει και από δουλειά. Όμως, δεν το έβαλα κάτω, εν μέσω κορωνοϊού ανέπτυξα το ίντερνετ, έφτιαξα όλες μου τις σελίδες μόνος μου και με βοήθεια συνεργατών, και αμέσως είδα ραγδαία ανταπόκριση και ανάπτυξη μεγάλη. Βρήκα εμπιστοσύνη από τον κόσμο.

Το επόμενο στάδιο ήταν να δω το τι χρειάζεται ο κόσμος από εμένα, τις παροχές μου, και για αυτό και έβαλα παροχή ρεύματος για laptop, γρήγορης φόρτισης για κινητά, νερά, δροσερά αναψυκτικά, παιδικά καθίσματα καθώς επίσης και ειδικούς κλωβούς μεταφοράς κατοικίδιων. Έπειτα, επειδή αγαπάω τη φύση και μου αρέσει το 4 x 4 θέλησα και εκεί να επεκταθώ, κάνοντας διαδρομές σε δύσβατα μέρη. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει και ο κόσμος να μπορεί να εμπιστευτεί τον οδηγό, για αυτό και έκανα την κίνηση να πάρω ειδικές πιστοποιήσεις ως επαγγελματίας χρήστης του 4 x 4 μέσα από την Land Rover Βρετανίας, καθώς επίσης να έχω την άδεια και του ναυαγοσώστη από την ναυαγοσωστική μας ακαδημία, ώστε ο επισκέπτης να νιώθει ασφάλεια σε κάθε διαδρομή.

Κύριο μέλημά είναι η ασφάλεια και η άνεση, το όχημα διαθέτει πληθώρα σε χώρους και καθίσματα όπου μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη μεταφοράς, όπως μεγάλες οικογένειες, κατοικίδια, δέματα και οτιδήποτε μπορούμε να μεταφέρουμε.

Η αλήθεια είναι ότι κάνεις τη διαφορά . Έχεις ανταπόκριση σε αυτό κυρίως λόγω της κατάστασης;

Ο κορωνοϊός η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε πάρα πολύ να αναπτυχθώ, διότι ο κόσμος αναζητούσε μεγάλα οχήματα για να καλύψει τις ανάγκες του, ειδικά με τον περιορισμό που είχαμε, ή να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας, όλα τα μέτρα ασφαλείας, και να μπορεί να πάει στο μέρος που ήθελε με την απόλυτη ασφάλεια, για αυτό και παρέχουμε μέσα στο όχημα πάντοτε μάσκες αντισηπτικά, γάντια μιας χρήσης καθώς και θερμομέτρηση.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Στόχος είναι η κάλυψη αναγκών μεταφοράς σε όλα τα επίπεδα καθώς και σε όλα τα εδάφη. Μπορεί, ακόμα να δείτε και μία ράμπα για κάλυψη μεταφοράς ανθρώπων με ειδικές ανάγκες

Αγαπάμε την Εύβοια θέλουμε να την κάνουμε γνωστή. Είναι ένα πανέμορφο νησί όπου έχει πάρα πολύ όμορφα μέρη να ανακαλύψετε, είναι δίπλα στην Αθήνα, μπορείτε πολύ εύκολα να έρθετε και εμείς με τη σειρά μας να σας πάμε να δείτε τα πιο όμορφα μέρη, δύσκολα μερη, και να απολαύσετε τη φύση και το νησί.

Vip Taxi Evia

Τηλ. 6987607641

Web: viptaxievia.com

Facebook: Vip Taxi Evia

Instagram: Vip Taxi Evia

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top