κρεοπωλεία Χαλκίδας Πάσχα

Για πετυχημένο πασχαλινό τραπέζι, θα περάσεις από αυτά τα κρεοπωλεία της Χαλκίδας

Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου Οργανωνόμαστε για άλλο ένα Πάσχα και μια Πρωτομαγιά στην αγαπημένη μας πόλη τη Χαλκίδα, με μια βόλτα σε επιλεγμένα κρεοπωλεία, που μας ετοιμάζουν τους πασχαλινούς μεζέδες, έτοιμους για το φούρνο ή τη σούβλα μας. Μας προσφέρουν ντόπια προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας για όλη την οικογένεια! Όλα τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι θα […]

Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου

Οργανωνόμαστε για άλλο ένα Πάσχα και μια Πρωτομαγιά στην αγαπημένη μας πόλη τη Χαλκίδα, με μια βόλτα σε επιλεγμένα κρεοπωλεία, που μας ετοιμάζουν τους πασχαλινούς μεζέδες, έτοιμους για το φούρνο ή τη σούβλα μας. Μας προσφέρουν ντόπια προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας για όλη την οικογένεια!

Όλα τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι θα τα βρεις και αυτό το Πάσχα στα 3 εκλεκτά κρεοπωλεία της πόλης!

Κούλης Κρεοπωλείο

Το κρεοπωλείο Κούλης ήρθε για να εντυπωσιάσει με την ποιότητα των επιλογών που προσφέρει και την πλούσια γκάμα των προϊόντων του τα οποία σίγουρα θα κερδίσουν μια θέση στο Πασχαλινό τραπέζι σας. Σε ένα όμορφο περιβάλλον με ιδιαίτερο design, το κρεοπωλείο Κούλης αποτελεί μια νέα εκδοχή Boutique προτάσεων σε είδη κρέατος. Μας προτείνει εκλεκτά – ντόπια κρέατα άριστης ποιότητας που θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο που αναζητά αυθεντικές γεύσεις και τα ετοιμάζει σε ένα πρωτότυπο εργαστήριο μπροστά στα μάτια μας, ενώ αναλαμβάνουν και το ψήσιμό τους.

Κούλης

25ης Μαρτίου και Αντώνιου Νίκα, Χαλκίδα

Τηλ.: 22210-80037

Facebook: Κρεοπωλείο ο Κούλης

Instagram: kreopwleio_o_koulis

Κυλερτζής

Η οικογένεια Κυλερτζή μετρά πολλά χρόνια εμπειρίας και τριβής στον χώρο του κρέατος. Από το 1960 ο Ιωάννης Κυλερτζής ξεκίνησε εμπόριο με αυγά ημέρας και νωπά κοτόπουλα διαθέτοντας και δικό του σφαγείο. Από το 1985 οι υιοί του, οδηγήθηκαν στο εμπόριο των νωπών κρεάτων. Σήμερα, τα αδέρφια Κυλερτζή συνεχίζουν δυναμικά την πορεία τους στο εμπόριο των κρεάτων, μένοντας πιστοί στην παράδοση αλλά και ανοιχτοί στις καινοτομίες (διαθέτουν στο κατάστημα, θάλαμο ξηρής ωρίμανσης κρεάτων) και στις απαιτήσεις της εποχής. Το μοσχαρίσιο και το αιγοπρόβειο κρέας, προέρχεται από τη δική τους κτηνοτροφική μονάδα, σε μια καταπράσινη πλαγιά, πάνω στην κορυφή της Ριτσώνας –Βοοτροφική Ριτσώνας- και είναι αυτό που μας κάνει σίγουρους για την ποιότητα που προσφέρουν στους πελάτες τους. Και για το φετινό Πάσχα, απολαύστε με υπευθυνότητα τον παραδοσιακό οβελία. Αρνάκια και κατσικάκια από την φαρμα Κυλερτζής, μεγαλωμένα στις καλύτερες συνθήκες και με τις πιο αγνές τροφές.

Κυλερτζής

Κριεζώτου & Γαζέπη 1, Χαλκίδα

Τηλ. 2221086531

Facebook: Κυλερτζής Κρεοπωλείο Φάρμα

Instagram: kylertziskreopoleiofarma

Web: kylertzis.gr

Λιάσκος

Το κρεοπωλείο Λιάσκος επί σειρά ετών (από το 1987) προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα άριστης ποιότητας, ασύγκριτης γεύσης και φρεσκάδας και έχει πιστούς πελάτες. Στο κρεοπωλείο Λιάσκος δίνουν μεγάλη σημασία τα προϊόντα να είναι ασφαλή και φροντίζουν ιδιαίτερα για την καθαριότητα και την υγιεινή του κρεοπωλείου τους. Για το πασχαλινό τραπέζι, οι προτάσεις τους περιλαμβάνουν τα κλασικά αρνί και κατσίκι, κομμένα για τον φούρνο, αλλά και γαρδουμπάκια και κοκορέτσι. Με το κρεοπωλείο Λιάσκος έχουν συνεργαστεί μεγάλοι σεφ από όλη την Ελλάδα.

Λιάσκος

Αντωνίου Νίκα 13, Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 2221080626

Web: liaskos-meat.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top