παραλίες Θαψά Τσίλαρο Εύβοια δρόμος

Για να πας στις μοναδικές παραλίες Θαψά & Τσίλαρο πλέον δεν είναι απαραίτητο το 4Χ4

Στην αποκατάσταση και τη βελτίωση των χωμάτινων δρόμων που οδηγούν στις ομορφότερες παραλίες της Εύβοιας προχώρησε ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Έτοιμες να υποδεχτούν τους παραθεριστές και τους επισκέπτες του φετινού καλοκαιριού είναι οι δύο παραμυθένιες παραλίες της Εύβοιας. Μετά από πρωτοβουλία της τοπικής κοινότητας των Βιτάλων και με την […]

Στην αποκατάσταση και τη βελτίωση των χωμάτινων δρόμων που οδηγούν στις ομορφότερες παραλίες της Εύβοιας προχώρησε ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Έτοιμες να υποδεχτούν τους παραθεριστές και τους επισκέπτες του φετινού καλοκαιριού είναι οι δύο παραμυθένιες παραλίες της Εύβοιας.

Μετά από πρωτοβουλία της τοπικής κοινότητας των Βιτάλων και με την υποστήριξη τόσο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου όσο και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι αγροτικοί-χωμάτινοι δρόμοι που οδηγούν στις φημισμένες παραλίες Τσίλαρο και Θαψά αποκαταστάθηκαν, καθιστώντας ευκολότερη την πρόσβαση σε αυτές.

Η πρώτη φάση των εργασιών συντήρησης ολοκληρώθηκε, ωστόσο, στη συνέχεια τα πιο επικίνδυνα σημεία των δύο χωμάτινων διαδρομών θα ενισχυθούν με τη ρίψη τσιμέντου.

Στόχος της κοινότητας Βιτάλων και των τοπικών φορέων είναι να δοθεί μια οριστική λύση στο πρόβλημα που προκύπτει κάθε χρόνο στους χωμάτινους-αγροτικούς δρόμους που οδηγούν στις ομορφότερες παραλίες της περιοχής.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top