Γρεγολίμανο: Η εξωτική όαση στη Βόρεια Εύβοια!

Εξωτικά νερά, χρυσή άμμο και μια ατελείωτη έκταση αμμουδιάς είναι η εικόνα που θα συναντήσεις όταν φτάσεις στο Γρεγολίμανο της Βόρειας Εύβοιας. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή αμμόγλωσσα από αυτές που…

Εξωτικά νερά, χρυσή άμμο και μια ατελείωτη έκταση αμμουδιάς είναι η εικόνα που θα συναντήσεις όταν φτάσεις στο Γρεγολίμανο της Βόρειας Εύβοιας. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή αμμόγλωσσα από αυτές που σου υπενθυμίζουν ότι οι θησαυροί της Ελλάδας αλλά και της Εύβοιας είναι ατελείωτοι και το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση για να τους εξερευνήσεις. Η συγκεκριμένη παραλία αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της ομορφιάς και των εντυπωσιακών ακτών που σου προσφέρει η Εύβοια.

Το Γρεγολίμανο είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ελλάδας, ντυμένη με χρυσή άμμο και καταγάλανα νερά. Ένας εξωτικός προορισμός στη Βόρεια Εύβοια που μαγεύει. Το τοπίο θυμίζει εξωτική όαση, από παραλίες σε εξωτικά κρυφά μέρη. Η χρυσή αμμουδιά στο Γρεγολίμανο στην Εύβοια που ενώνεται με τα κρυστάλλινα νερά δημιουργώντας τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό για βουτιές και στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από την πίεση της καθημερινότητας.

Το πιθανότερο είναι ότι θα μείνεις έως το βράδυ για να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα. Στην παραλία υπάρχει μια μικρή οργάνωση αλλά καλό είναι να έχεις μαζί σου τον απαραίτητο εξοπλισμό για να μπορέσεις να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα.

Πάρε μια μικρή γεύση:

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top