Γενική αργία

Γενική αργία αύριο παντού: Σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Γενική αργία αύριο σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης. Η κακοκαιρία «Ελπίδα» πλήττει την Εύβοια, και την Αττική, η χιονόπτωση σε…

Γενική αργία αύριο σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης.

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» πλήττει την Εύβοια, και την Αττική, η χιονόπτωση σε πολλές περιοχές δεν έχει σταματήσει από το πρωί και αναρίθμητοι οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι σε μεγάλες οδικές αρτηρίες. Το ρεύμα δεν έχει επανέλθει σε αρκετές περιοχές που είναι από το πρωί χωρίς ρεύμα.

Στην Αττική Οδό υπάρχουν οχήματα από το μεσημέρι, με οδηγούς να καταγγέλουν πως έχουν προχωρήσει μόλις λίγα χιλιόμετρα.

Σε εξέλιξη είναι ευρεία κινητοποίηση του στρατού για την Αττική Οδό. Επιχειρήσεις απεγκλωβισμού γίνονται από έξι διαφορετικά σημεία ώστε να φύγουν οι οδηγοί.

 

Με πληροφορίες: lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top