Γενέθλια Παναγιώτη Ραφαήλ

Γενέθλια για τον Παναγιώτη Ραφαήλ – Ο μικρός ήρωας έγινε 4 ετών (Βίντεο)

Πολύ ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ, του μικρού Χαλκιδέου φίλου μας, του οποίου η περιπέτεια συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Για άλλη μία φορά, οι γονείς του, με μία τρυφερή ανάρτηση, ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους βοήθησαν ούτως ώστε το τετράχρονο πλέον παιδί να βγει νικητής από τη γενναία μάχη που έδωσε με […]

Πολύ ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ, του μικρού Χαλκιδέου φίλου μας, του οποίου η περιπέτεια συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Για άλλη μία φορά, οι γονείς του, με μία τρυφερή ανάρτηση, ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους βοήθησαν ούτως ώστε το τετράχρονο πλέον παιδί να βγει νικητής από τη γενναία μάχη που έδωσε με τη νωτιαία μυϊκή ατροφία.

“Ο μικρός μας γιόρτασε τα γενέθλιά του με κέφι και χαρά! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, την αγάπη σας και τη συνεχή στήριξη σας! Χωρίς εσάς δε θα είχαμε φτάσει ως εδώ! Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα με υγεία και όμορφες στιγμές!” έγραψαν στη σελίδα τους στο Facebook, αναρτώντας και στιγμιότυπα από τα γενέθλια του γιου τους.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η οικογένειά του:

Μάλιστα ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές σας και έστειλε την αγάπη του και τα φιλιά του

Πριν από δύο και πλέον χρόνια, το πρόβλημα υγείας του Παναγιώτη – Ραφαήλ είχε συγκινήσει όλη την χώρα, με πολλούς πολίτες να βοηθούν οικονομικά την οικογένεια προκειμένου το παιδί να λάβει την απαραίτητη θεραπεία στην Αμερική.

Η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκε να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία στη Βοστώνη. Χάρη στη θεραπεία αυτή κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και πλέον συνεχίζει την απαιτούμενη αγωγή στην Ελλάδα.

Το πρόβλημα του τετράχρονου σήμερα αγοριού και η έκκληση των γονιών του κινητοποίησε πλήθος κόσμου που έσπευσε να συνεισφέρει από το υστέρημά του προκειμένου ο Παναγιώτης Ραφάηλ να μπορέσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top