Γαστρονομικές Διαδρομές Ελλάδα ΕΛΟΠΥ

Γαστρονομικές Διαδρομές στην Ελλάδα: Με την υποστήριξη της ΕΛΟΠΥ

Δυναμικό γευστικό «παρών» της ΕΛΟΠΥ στην εκδήλωση «Γαστρονομικές Διαδρομές στην Ελλάδα» Στη γαστρονομική – τουριστική εκδήλωση με θέμα «Γαστρονομικές Διαδρομές στην Ελλάδα» που πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου, η blogger Paola Giovanettoni, με σημαντικό κοινό που αριθμεί 39.000 FB friends και 5,383 IG followers και φανατική φιλλέλην και blogger me με blog ελληνικής θεματολογίας https://www.mygreeksalad.it/. Εδώ , εξέφρασε το ενδιαφέρον να κάνει ένα αφιέρωμα …

Γαστρονομικές Διαδρομές στην Ελλάδα: Με την υποστήριξη της ΕΛΟΠΥ Διαβάστε Περισσότερα »

Δυναμικό γευστικό «παρών» της ΕΛΟΠΥ στην εκδήλωση «Γαστρονομικές Διαδρομές στην Ελλάδα»

Στη γαστρονομική – τουριστική εκδήλωση με θέμα «Γαστρονομικές Διαδρομές στην Ελλάδα» που πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου, η blogger Paola Giovanettoni, με σημαντικό κοινό που αριθμεί 39.000 FB friends και 5,383 IG followers και φανατική φιλλέλην και blogger me με blog ελληνικής θεματολογίας https://www.mygreeksalad.it/. Εδώ , εξέφρασε το ενδιαφέρον να κάνει ένα αφιέρωμα στην ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια.

Έτσι, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, η Paola πραγματοποίησε ένα Cooking Class _για 20 σημαντικές προσωπικότητες του χώρου, με την υποστήριξη της ΕΛΟΠΥ που προσέφερε ελληνικά ψάρια Fish fromGreece, και αρκετών ακόμα χορηγών.

Την Πέμπτη 27 Οκτώβρη, προηγήθηκε και live στο FB, που εξελίχθηκε σε μια απολαυστική συζήτηση για τα ψάρια και τις κοινές διαδρομές Ελλήνων & Ιταλών, με άμεση μετάφραση στα Ιταλικά. https://www.facebook.com/My.greek.salad

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top