κεραυνό διπλό ουράνιο τόξο

Φωτογράφος απαθανάτισε κεραυνό κάτω από διπλό ουράνιο τόξο

Φωτογράφισε κεραυνό κάτω από διπλό ουράνιο τόξο – Το παρασκήνιο της λήψης και το πάθος του Jason Rinehart για τη φωτογραφία Ο Jason Rinehart αιχμαλώτισε με τον φωτογραφικό του φακό μία μοναδική εικόνα, έναν κεραυνό ακριβώς στο κέντρο, κάτω από ένα διπλό ουράνιο τόξο. «Ζω σε ένα πολύ ειδικό και μοναδικό μέρος για να αιχμαλωτίζω […]

Φωτογράφισε κεραυνό κάτω από διπλό ουράνιο τόξο – Το παρασκήνιο της λήψης και το πάθος του Jason Rinehart για τη φωτογραφία

Ο Jason Rinehart αιχμαλώτισε με τον φωτογραφικό του φακό μία μοναδική εικόνα, έναν κεραυνό ακριβώς στο κέντρο, κάτω από ένα διπλό ουράνιο τόξο. «Ζω σε ένα πολύ ειδικό και μοναδικό μέρος για να αιχμαλωτίζω τη μητέρα φύση στα καλύτερά της, με εύκολη πρόσβαση σε πολλές υψηλές πλεονεκτικές θέσεις στις οποίες άλλοι φωτογράφοι σε άλλες περιοχές δεν έχουν πρόσβαση, συν το ότι ζω μέσα στα Blue Ridge Mountains της Βιρτζίνια» είπε, μιλώντας στο PetaPixel.

Όπως είπε, εκείνη την ημέρα κατευθυνόταν προς το σπίτι του παρακολουθώντας τους μετεωρολογικούς χάρτες και παρατήρησε ότι μια καταιγίδα κατευθυνόταν προς το μέρος του και θα ξεσπούσε το ηλιοβασίλεμα. Αφότου σταμάτησε στο σπίτι του για να πάρει τον εξοπλισμό του, κινήθηκε προς το αγαπημένο του σημείο στην οροσειρά και οι προβλέψεις του επιβεβαιώθηκαν. «Από την πρώτη στιγμή, καθώς το ουράνιο τόξο άρχισε να γίνεται μεγαλύτερο στον ουρανό, ήξερα ότι αυτό θα ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο. Έχω αιχμαλωτίσει ουράνια τόξα στο παρελθόν στον αυτοκινητόδρομο, αλλά ποτέ ένα τόσο φωτεινό και έντονο όσο αυτό. Το χρώμα ήταν κάτι που άξιζε να δεις, σου έκοβε την ανάσα, και όντας φωτογράφος, ξέροντας ότι αιχμαλώτισες κάτι τόσο ιδιαίτερο είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται. Μ’ αρέσει να σκέφτομαι ότι σε αυτές τις συνθήκες και στιγμές δεν χρειάζονται λόγια επειδή τώρα η φωτογραφία αφηγείται την ιστορία» εξήγησε και πρόσθεσε: «Το επόμενο πράγμα που συνέβη ήταν αυτός ο κεραυνός να πέφτει από τον ουρανό, τόσο τέλεια καδραρισμένος μέσα σε αυτό το όμορφο ουράνιο τόξο που το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να χαμογελάσω μόλις άκουσα το κλείστρο μου να πέφτει, ξέροντας ότι είχα αιχμαλωτίσει ακριβώς αυτό στο οποίο είχα επενδύσει τόσο χρόνο και ενέργεια» εξομολογήθηκε.

«Είναι όμορφο να είσαι αρκετά παθιασμένος με κάτι ώστε να μοιράζεσαι με τον κόσμο ένα δώρο. Αυτές είναι οι στιγμές που δεν μπορώ παρά να νιώθω ότι ζω» παραδέχθηκε ο φωτογράφος.

Πηγή: athensvoice.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top