Φωτιές χάρτης

Φωτιές: Ο χάρτης της καταστροφής – Η συνεισφορά των ευρωπαϊκών κρατών

Ο χάρτης που αποτυπώνει την καταστροφή που έχουν αφήσει πίσω τους οι μεγάλες φωτιές σε όλη τη χώρα. Ποιες χώρες συνέδραμαν στην κατάσβεσή τους και με πόσα μέσα. Έναν ιδιαίτερα λεπτομερή αλλά και διαφωτιστικό του μεγέθους της καταστροφής χάρτη δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τις μεγάλες φωτιές της τελευταίας εβδομάδας στην Ελλάδα. Σε αυτόν […]

Ο χάρτης που αποτυπώνει την καταστροφή που έχουν αφήσει πίσω τους οι μεγάλες φωτιές σε όλη τη χώρα. Ποιες χώρες συνέδραμαν στην κατάσβεσή τους και με πόσα μέσα.

Έναν ιδιαίτερα λεπτομερή αλλά και διαφωτιστικό του μεγέθους της καταστροφής χάρτη δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τις μεγάλες φωτιές της τελευταίας εβδομάδας στην Ελλάδα.

Σε αυτόν γίνεται αναλυτική απεικόνιση των πυρκαγιών σε Αττική, Εύβοια, αλλά και Πελοπόννησο από το Κέντρο Συντονισμού Αντιμετώπισης Έκτακτης Ανάγκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με διαβάθμιση της ζημιάς από την πύρινη λαίλαπα ανάλογα με το μέγεθός της, αλλά και αντιστοίχιση των στρεμμάτων που κάηκαν ανά πληγείσα περιοχή.

Παράλληλα, γίνεται και καταγραφή της συνδρομής των ευρωπαϊκών χωρών στη χώρα μας για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, με αναφορά στον αριθμό και το είδος των μέσων που συνέβαλαν στην κατάσβεσή τους.

Χώρες όπως η Ρουμανία, η Πολωνία, η Κύπρος, η Ισπανία και η Γερμανία, οι οποίες έσπευσαν να βρεθούν στο πλευρό των Ελλήνων πυροσβεστών, με εναέρια ή επίγεια μέσα.

Δείτε τον χάρτη:

 

Πηγή: news247.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top