Φωτιά Εύβοια κανονιοφόρος Πολεμικό Ναυτικό
Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτιά Εύβοια: Εστάλη κανονιοφόρος από το Πολεμικό Ναυτικό

Δραματική και η αποψινή νύχτα για το νησί μας την Εύβοια, οι φλόγες έφτασαν τη Λίμνη – Καίγεται και ο Μυρτιάς – Με βάρκες έφυγαν οι κάτοικοι -Εστάλη και κανονιοφόρος από το Πολεμικό Ναυτικό Οι εικόνες είναι δραματικές από το μέτωπο της πύρινης λαίλαπας στην περιοχή της Λίμνης και το Πολεμικό Ναυτικό παρεμβαίνει για να …

Φωτιά Εύβοια: Εστάλη κανονιοφόρος από το Πολεμικό Ναυτικό Διαβάστε Περισσότερα »

Δραματική και η αποψινή νύχτα για το νησί μας την Εύβοια, οι φλόγες έφτασαν τη Λίμνη – Καίγεται και ο Μυρτιάς – Με βάρκες έφυγαν οι κάτοικοι -Εστάλη και κανονιοφόρος από το Πολεμικό Ναυτικό

Οι εικόνες είναι δραματικές από το μέτωπο της πύρινης λαίλαπας στην περιοχή της Λίμνης και το Πολεμικό Ναυτικό παρεμβαίνει για να συνδράμει με ναυτικά μέσα.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του ghettomagazine.gr, στην περιοχή βρίσκεται κανονιοφόρο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού για να είναι σε ετοιμότητα ή να συνδράμει σε πιθανές νεότερες εκκενώσεις χωριών της βόρειας Εύβοιας.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννη Κοντζίας δημιουργείται μία αντιπυρική ζώνη αυτή την ώρα από Σήμια- Κυπαρίσσι -Βουτά. Παράλληλα ανοίγουν και αντιπυρικές ζώνες στο Ψαροπούλι. Από την ανατολική πλευρά του μετώπου ήδη έχει ζητηθεί η εκκένωση στο Προκόπι, μετά το Μαντούδι, και τα γύρω χωριά. Στο χωριό Φαράκλα κοντά στο Μαντούδι οι κάτοικοι -αν και έχει διαταχθεί η εκκένωση του- παραμένουν στην πλατεία του χωριού για να το υπερασπιστούν από τις φλόγες που το πλησιάζουν.

Στα ορεινά χωριά βόρεια του Δρυμώνα η κατάσταση είναι εφιαλτική καθώς οι φλόγες επιστρέφουν πάλι και κυκλώνουν χωριά όπως το Μαρούλι και τις Αγδίνες.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top