Φυτώριο Σκουλαρίκης: Με γνώση και ποιότητα για έναν “πράσινο κόσμο” όπως τον ονειρεύεστε

Το Φυτώριο Σκουλαρίκης δραστηριοποιείται από το 2014 στον τομέα του εμπορίου Φυτών και Γεωργικών εφοδίων καθώς και στην παροχή γεωπονικών συμβουλών και μελετών ανάπτυξης αστικού πρασίνου. Με έδρα στις ιδιόκτητες…

Το Φυτώριο Σκουλαρίκης δραστηριοποιείται από το 2014 στον τομέα του εμπορίου Φυτών και Γεωργικών εφοδίων καθώς και στην παροχή γεωπονικών συμβουλών και μελετών ανάπτυξης αστικού πρασίνου. Με έδρα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στο Κέντρο του Βασιλικού Χαλκίδας.

Το Φυτώριο Σκουλαρίκης αποτελεί την πρόταση για κάθε αγροτική καλλιέργεια. Η ακαδημαϊκή και επιστημονική εξειδίκευση του πιστοποιημένου γεωπόνου κ. Σκουλαρίκη μπορεί να παρέχει συμβουλευτικές προτάσεις και να προσφέρει συγκεκριμένες πληροφορίες σε κάθε ανάγκη που αφορά τις γεωργικές καλλιέργειες.

Εκεί θα βρείτε μεγάλη γκάμα από φυτά καθώς και όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα όπως γλάστρες, υποστρώματα και διακοσμητικά για τον κήπο ή την βεράντα.

Η παρουσία γεωπόνου στο χώρο μας, δίνει την δυνατότητα να καλύψουμε τις ανάγκες ιδιωτών αλλά και επαγγελματιών σε είδη φυτουγείας (φάρμακα, λιπάσματα κ.α.) αλλά και στην παροχή συμβουλών. Με αγάπη για το περιβάλλον και σε στενή συνεργασία με τους πελάτες, παρεμβαίνουν με σεβασμό στο χώρο σας, για να δημιουργήσουν έναν “πράσινο κόσμο” όπως εσείς τον ονειρεύεστε.

Στο Φυτώριο Σκουλαρίκης είναι καινοτόμοι και δημιουργικοί και έχουν ως κύριο στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές, γι’αυτό επιλέγουν τα φυτά τους ένα-ένα και μεταφέρονται με τα ιδιόκτητα μέσα μας αυθημερόν από τις εγκαταστάσεις των καλύτερων παραγωγών ανά την Ελλάδα.

Οι συνεργασίες με κορυφαίους στο είδος τους για την προμήθεια ειδών κήπου και φυτοπροστασίας δίνουν τη δυνατότητα στο Φυτώριο Σκουλαρίκης να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα με αποδεδειγμένη αξία.

Με μία επίσκεψή σας θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι απλά έμποροι, αλλά αντιμετωπίζουν με ευαισθησία το φυτό εκτιμώντας ότι είναι ζωντανός οργανισμός, φροντίζοντας οι προτάσεις τους να έχουν βιώσιμο και διαχρονικό αποτέλεσμα!

Σκουλαρίκης – Φυτώριο – Γεωπονικό Κατάστημα

Αγίου Ιωάννη Ρώσσου 41, Βασιλικό – Τηλ. 2221061555

Facebook: Σκουλαρίκης Φυτώριο – Γεωπονικό Κατάστημα

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top