Φυτώριο Σκουλαρίκης: Προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για τον κήπο σας

Το Φυτώριο του κ. Σκουλαρίκη αποτελεί την πρόταση για κάθε αγροτική καλλιέργεια. Η ακαδημαϊκή και επιστημονική εξειδίκευση του πιστοποιημένου γεωπόνου κ. Σκουλαρίκη μπορεί να παρέχει συμβουλευτικές προτάσεις και να προσφέρει συγκεκριμένες πληροφορίες σε κάθε ανάγκη που αφορά τις γεωργικές καλλιέργειες. Στις εγκαταστάσεις στο Φυτώριο Σκουλαρίκη λειτουργεί μόνιμη έκθεση φυτών και δένδρων πλήρως συμβατών στις κλιματολογικές […]

Το Φυτώριο του κ. Σκουλαρίκη αποτελεί την πρόταση για κάθε αγροτική καλλιέργεια. Η ακαδημαϊκή και επιστημονική εξειδίκευση του πιστοποιημένου γεωπόνου κ. Σκουλαρίκη μπορεί να παρέχει συμβουλευτικές προτάσεις και να προσφέρει συγκεκριμένες πληροφορίες σε κάθε ανάγκη που αφορά τις γεωργικές καλλιέργειες.

Στις εγκαταστάσεις στο Φυτώριο Σκουλαρίκη λειτουργεί μόνιμη έκθεση φυτών και δένδρων πλήρως συμβατών στις κλιματολογικές συνθήκες του ελληνικού χώρου, με ιδιαίτερη έμφαση στα μεσογειακά είδη.

Με αγάπη για το περιβάλλον και σε στενή συνεργασία με τους πελάτες, παρεμβαίνουν με σεβασμό στο χώρο σας, για να δημιουργήσουν έναν “πράσινο κόσμο” όπως εσείς τον ονειρεύεστε.

Στο Φυτώριο Σκουλαρίκη είναι καινοτόμοι και δημιουργικοί, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα, που διατρέχει όλο το φάσμα της δραστηριότητας τους. Με την επιλογή των καλύτερων φυτών, την οργάνωση, την υλικοτεχνική τους υποδομή και την κατασκευαστική τους δυνατότητα επιδιώκουν την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Στο Φυτώριο Σκουλαρίκη θα βρείτε, εκτός από την προτεινόμενη συμβουλευτική, φάρμακα, λιπάσματα και πολλά άλλα προϊόντα που αφορούν την προστασία και την ανάπτυξη της αγροτικής καλλιέργειας.

Με μία επίσκεψή σας θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι απλά έμποροι, αλλά αντιμετωπίζουν με ευαισθησία το φυτό εκτιμώντας ότι είναι ζωντανός οργανισμός, φροντίζοντας οι προτάσεις τους να έχουν βιώσιμο και διαχρονικό αποτέλεσμα!

Σκουλαρίκης – Φυτώριο – Γεωπονικό Κατάστημα

Αγίου Ιωάννη Ρώσσου 41, Βασιλικό – Τηλ. 2221061555

Facebook: Σκουλαρίκης Φυτώριο – Γεωπονικό Κατάστημα

Web: topgarden.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top