Φυτώριο Σκουλαρίκης

Φυτώριο Σκουλαρίκης, η ουσιαστική πρόταση για κάθε γεωργική καλλιέργεια

Το Φυτώριο Σκουλαρίκης έχει συνεχή παρουσία από το 2014 στον τομέα του εμπορίου Φυτών και Γεωργικών εφοδίων καθώς και στην παροχή γεωπονικών συμβουλών και μελετών ανάπτυξης αστικού πρασίνου. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στο Κέντρο του Βασιλικού Χαλκίδας το Φυτώριο Σκουλαρίκης αποτελεί την ουσιαστική πρόταση για κάθε αγροτική καλλιέργεια. Με την ακαδημαϊκή και επιστημονική εξειδίκευση ο […]

Το Φυτώριο Σκουλαρίκης έχει συνεχή παρουσία από το 2014 στον τομέα του εμπορίου Φυτών και Γεωργικών εφοδίων καθώς και στην παροχή γεωπονικών συμβουλών και μελετών ανάπτυξης αστικού πρασίνου. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στο Κέντρο του Βασιλικού Χαλκίδας το Φυτώριο Σκουλαρίκης αποτελεί την ουσιαστική πρόταση για κάθε αγροτική καλλιέργεια.

Με την ακαδημαϊκή και επιστημονική εξειδίκευση ο πιστοποιημένος γεωπόνος Στεφανος Σκουλαρίκης παρέχει συμβουλευτικές προτάσεις και προσφέρει συγκεκριμένες πληροφορίες σε κάθε ανάγκη που αφορά τις γεωργικές καλλιέργειες.

Στις εγκαταστάσεις του Φυτώριου Σκουλαρίκη λειτουργεί μόνιμη έκθεση φυτών και δένδρων πλήρως συμβατών στις κλιματολογικές συνθήκες του ελληνικού χώρου, με ιδιαίτερη έμφαση στα μεσογειακά είδη. Επίσης εκεί θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από φυτά καθώς και όλα τα συμπληρωματικά για την καλλιέργειά τους όπως γλάστρες, υποστρώματα και διακοσμητικά για τον κήπο ή τη βεράντα.

Η συμβουλευτική του γεωπόνου, δίνει την δυνατότητα ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες ιδιωτών αλλά και επαγγελματιών σε είδη φυτουγείας (φάρμακα, λιπάσματα κ.α.). Με άξονα την αγάπη για το περιβάλλον και τη στενή συνεργασία με τους πελάτες, παρεμβαίνουν με σεβασμό στο χώρο σας για να δημιουργήσουν έναν ονειρεμένο «πράσινο κόσμο».

Στο Φυτώριο Σκουλαρίκης η καινοτομία και η δημιουργικότητα αποσκοπεί στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές, και αυτό επιτυγχάνεται με προσεγμένη επιλογή των φυτών και μεταφορά τους με τα ιδιόκτητα μέσα αυθημερόν από τις εγκαταστάσεις των καλύτερων παραγωγών ανά την Ελλάδα.

 

Οι συνεργασίες με κορυφαίους στο είδος τους για την προμήθεια ειδών κήπου και φυτοπροστασίας δίνουν τη δυνατότητα στο Φυτώριο Σκουλαρίκης να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα με αποδεδειγμένη αξία.

Με την επίσκεψή σας στον πλήρη εξοπλισμένο χώρο τους στο κέντρο του Βασιλικού θα αντιληφθείτε την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζουν το ζωντανό οργανισμό που λέγεται φυτό και θα σας προταθούν λύσεις με βιώσιμο και διαχρονικό αποτέλεσμα.

Σκουλαρίκης – Φυτώριο – Γεωπονικό Κατάστημα

Αγίου Ιωάννη Ρώσσου 41, Βασιλικό – Τηλ. 2221061555

Facebook: Σκουλαρίκης Φυτώριο – Γεωπονικό Κατάστημα

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top