EXPRESS KILL λύσεις απεντόμωσης μυοκτονίας μικροβιοκτονίας

EXPRESS KILL: Ενδεδειγμένες λύσεις συστημάτων απεντόμωσης, μυοκτονίας & μικροβιοκτονίας

H EXPRESS KILL βρίσκει πάντα την κατάλληλη λύση για το σπίτι σας, τον κήπο σας, το εστιατόριό σας, την καφετέρια, την επιχείρηση σας, για το δήμο, το πλοίο, το νοσοκομείο με σεβασμό στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.

Η EXPRESS KILL, με επικεφαλή τον Σαμαντούρο Μιχάλη, δραστηριοποιείται τα τελευταία 40  χρόνια, στον χώρο των απεντομώσεων – μυοκτονιών αλλά και της εισαγωγής – κατασκευής και εμπορίας ειδών υγειονομικής σημασίας.

Η EXPRESS KILL επεμβαίνει με διάφορους τρόπους (οικολογικά και χημικά μέσα) για να καταπολεμήσει, σε όλο το φάσμα τους, τα έντομα υγειονομικού ενδιαφέροντος που παρασιτούν στο περιβάλλον του ανθρώπου και να δώσει λύσεις με τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας. Επίσης δύναται να συντάξει μελέτες με θέμα τις κατασκευαστικές ατέλειες πολλών χωρών οι οποίες συμβάλουν στην εξάπλωση και την φιλοξενία παρασίτων αυτού του είδους.

Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, παρουσιάζει μια πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων απεντόμωσης – μυοκτονίας και μικροβιοκτονίας, όπως επίσης   οικολογικές εντομοπαγίδες σε πολλούς τύπους, με πρωτοποριακό σχεδιασμό για να εφαρμόζονται στην αισθητική κάθε χώρου.

Με πολυετή εμπειρία στην καταπολέμηση κάθε είδους ξυλοφάγου εντόμου σε ξύλινες κατασκευές, οικίες, έπιπλα, σκάφοι, όπως και στην  απώθηση πουλιών για την προστασία των χώρων σας από τις εισβολές ερπετών, η EXPRESS KILL συνιστά την εταιρεία που πιστοποιεί την υγιεινή του περιβάλλοντός σας.

Ο στόχος της είναι η συνεχής εξέλιξη και ενημέρωση σε καινούργιες μεθόδους και προϊόντα προς όφελος των πελατών της. Προς αυτήν λοιπόν την κατεύθυνση παρουσιάζει νέα επαναστατικά προϊόντα στο χώρο της απολύμανσης, μικροβιοκτονίας και αποστείρωσης χώρων. Μπορεί με μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας να διαπιστώσει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και να σας προτείνει λύσεις.

Για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών σε ευαίσθητους χώρους, όπου συναθροίζονται πολλά άτομα (σχολεία, παιδικοί σταθμοί, νοσοκομεία, Ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, κοινόχρηστες τουαλέτες κ.λπ.), είναι απαραίτητη η εφαρμογή ενός αποτελεσματικού προγράμματος απολύμανσης – μικροβιοκτονίας. Ο ρόλος μιας τέτοιας εφαρμογής είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου, η οποία επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ για τον σκοπό αυτό, από τους έμπειρους επαγγελματίες απολυμαντές της εταιρείας.

H EXPRESS KILL βρίσκει πάντα την κατάλληλη λύση για το σπίτι σας, τον κήπο σας, το εστιατόριό σας, την καφετέρια, την επιχείρηση σας, για το δήμο, το πλοίο, το νοσοκομείο με σεβασμό στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι την επιλέγουν και την εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εταιρείες και οργανισμοί της χώρας.

Τηλέφωνο: 2221041437 – 2221062737

Κινητό Τηλ: 6937222238

Web: expresskill.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top