Σεπτέμβρη event Παπαγάλο

Έχει και τον Σεπτέμβρη event στον Παπαγάλο

“Κάθε Σεπτέμβρη θα γυρνάς απ’ το χωριό σου” που λέει και ο Φοίβος Δεληβοριάς κι εκεί που θα σε πιάνει μελαγχολία, θα σκέφτεσαι τα events που σε περιμένουν και αυτόματα η διάθεση θα ανεβαίνει ξανά σε υψηλά level! Ο καιρός θα είναι καλός και όλα οδηγούν στο Παπαγάλος Gastro Pub. To Σάββατο 9/9 λοιπόν, και […]

“Κάθε Σεπτέμβρη θα γυρνάς απ’ το χωριό σου” που λέει και ο Φοίβος Δεληβοριάς κι εκεί που θα σε πιάνει μελαγχολία, θα σκέφτεσαι τα events που σε περιμένουν και αυτόματα η διάθεση θα ανεβαίνει ξανά σε υψηλά level! Ο καιρός θα είναι καλός και όλα οδηγούν στο Παπαγάλος Gastro Pub.

To Σάββατο 9/9 λοιπόν, και λίγο μετά τις 21:00, ο Παπαγάλος υποδέχεται στα decks του τον αγαπημένο Dj & μουσικό παραγωγό Spyros Pagiatakis, στην πιο όμορφη αυλή της πόλης !

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Papagalos Gastro Pub (@papagalosbar)

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top