Εύβοια σκάφος μετανάστες

Εύβοια: Βυθίστηκε σκάφος με μετανάστες – Πάνω από 60 οι αγνοούμενοι

Σε εξέλιξη βρίσκεται, από νωρίς το πρωί, επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος για τη διάσωση μεταναστών ανοιχτά της Εύβοιας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σκάφος που ξεκίνησε από τη Σμύρνη και βυθίστηκε στο Στενό του Καφηρέα. Έχουν ήδη διασωθεί εννέα άτομα, από τη βραχονησίδα Μανδηλού, ενώ κατά δήλωσή τους στο ιστιοφόρο επέβαιναν 68 άτομα. Πρόκειται για […]

Σε εξέλιξη βρίσκεται, από νωρίς το πρωί, επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος για τη διάσωση μεταναστών ανοιχτά της Εύβοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σκάφος που ξεκίνησε από τη Σμύρνη και βυθίστηκε στο Στενό του Καφηρέα.

Έχουν ήδη διασωθεί εννέα άτομα, από τη βραχονησίδα Μανδηλού, ενώ κατά δήλωσή τους στο ιστιοφόρο επέβαιναν 68 άτομα.

Πρόκειται για μετανάστες από το Αφγανιστάν, την Αίγυπτο και το Ιράν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Λιμενικού Σώματος, Νίκο Κοκκάλα, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ.

Στην ευρεία επιχείρηση συμμετέχουν ένα πλοίο του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο και δύο παραπλέοντα σκάφη, ενώ στην περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειοι 7-8 μποφόρ, ενώ οι ριπές φθάνουν τα 9 μποφόρ.

 

Πηγή: ertnews.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top