Εύβοια καταστροφή
Φωτογραφία: Γιώργος Κυριάκου

Εύβοια: Τεράστια καταστροφή πάνω από 300.000 στρέμματα καμένα

Δραματικές εικόνες εκτυλίσσονται στην Εύβοια που κατακαίγεται από πυρκαγιές. Βιβλική καταστροφή με εκατοντάδες χιλιάδες στρέμμα καμένα. Τεράστια είναι η οικολογική καταστροφή στην βόρεια Εύβοια, από τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης και καίει ακόμα και σήμερα Σάββατο 7 Αυγούστου. Οι ζημιές είναι ολοκληρωτικές σε κατοικίες, επιχειρήσεις, τουριστικές επιχειρήσεις και την εστίαση, σε περιοχές […]

Δραματικές εικόνες εκτυλίσσονται στην Εύβοια που κατακαίγεται από πυρκαγιές. Βιβλική καταστροφή με εκατοντάδες χιλιάδες στρέμμα καμένα.

Τεράστια είναι η οικολογική καταστροφή στην βόρεια Εύβοια, από τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης και καίει ακόμα και σήμερα Σάββατο 7 Αυγούστου.

Οι ζημιές είναι ολοκληρωτικές σε κατοικίες, επιχειρήσεις, τουριστικές επιχειρήσεις και την εστίαση, σε περιοχές της βόρειας Εύβοιας.

Κάτοικοι έχουν χάσει τα σπίτια τους και το βιός τους, κτηνοτρόφοι έχουν χάσει τα ζώα τους, αγρότες έχουν χάσει τα χωράφια τους.

Η έμπρακτη στήριξη από το κράτος για αυτούς τους ανθρώπους αλλά και για το νησί της Εύβοιας είναι ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.

Φωτογραφία: Γιώργος Κυριάκου

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top