κατεστραμμένα σπίτια
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Εύβοια: Πολίτες καταγγέλλουν ότι κατεστραμμένα σπίτια καταγράφονται ως μερικώς κατοικήσιμα για μικρότερη αποζημίωση

Τα ακόμη δυσκολότερα τώρα αρχίζουν για τους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας αλλά και των άλλων περιοχών της χώρας, και η ανάγκη η πολιτεία να σταθεί γενναία στο πλευρό τους είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Σοβαρές καταγγελίες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε κανάλια αναφορικά με τις αποζημιώσεις των ιδιοκτητών των σπιτιών που καταστράφηκαν από το […]

Τα ακόμη δυσκολότερα τώρα αρχίζουν για τους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας αλλά και των άλλων περιοχών της χώρας, και η ανάγκη η πολιτεία να σταθεί γενναία στο πλευρό τους είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Σοβαρές καταγγελίες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε κανάλια αναφορικά με τις αποζημιώσεις των ιδιοκτητών των σπιτιών που καταστράφηκαν από το πέρασμα των πυρκαγιών.

Συγκεκριμένα, σε ζωντανή σύνδεση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, η κάμερα έδειξε ένα σπίτι εμφανώς καμένο ολοσχερώς, που οι αξιολογητές στην καταγραφή το χαρακτήρισαν “Κίτρινο”, δηλαδή μερικώς κατοικήσιμο, γεγονός με το οποίο απόρησαν ακόμα και οι δημοσιογράφοι του φιλοκυβερνητικού μέσου.

Σε αντίστοιχες κατηγορίες προβαίνουν και χρήστες του Twitter.

 

 

Με πληροφορίες από: popaganda.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top