Εύβοια εισιτήριο
Eurokinissi

Εύβοια: Πλήρωσαν εισιτήριο για να φύγουν από την Αιδηψό ενώ εκκένωσαν τα σπίτια τους

Πολίτες που ήταν αναγκασμένοι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στην Εύβοια λόγω της φωτιάς, έπρεπε να πληρώσουν εισιτήριο για να επιβιβαστούν στα φέρι μποτ της Αιδηψού. Αυτό προκάλεσε σάλο τόσο στα κανάλια όσο και στα κοινωνικά δίκτυα. Η λέξη ντροπή είναι λίγη. Άρον αρον εγκαταλείπουν τη βόρεια Εύβοια κάτοικοι και παραθεριστές μέσω του λιμανιού της […]

Πολίτες που ήταν αναγκασμένοι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στην Εύβοια λόγω της φωτιάς, έπρεπε να πληρώσουν εισιτήριο για να επιβιβαστούν στα φέρι μποτ της Αιδηψού. Αυτό προκάλεσε σάλο τόσο στα κανάλια όσο και στα κοινωνικά δίκτυα.

Η λέξη ντροπή είναι λίγη.

Άρον αρον εγκαταλείπουν τη βόρεια Εύβοια κάτοικοι και παραθεριστές μέσω του λιμανιού της Αιδηψού μετά τα μηνύματα που έλαβαν απο το 112 κι ενω οι φλόγες συνεχίζουν να καταστρέφουν δάση και χωριά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega τα εκδοτήρια των φερι μποτ εξέδιδαν εισιτήρια για την επιβίβαση με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις και να σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων.

Μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι οι κάτοικοι και οι παραθεριστές πλήρωναν κανονικά εισιτήριο για να μπουν στο φέρι μποτ.

Όμως αργότερα δόθηκε εντολή από το υπουργείο Ναυτιλίας, οι μετακινήσεις επιβατών και οχημάτων από τα λιμάνια της Αιδηψού και Αγιόκαμπου Ευβοίας να γίνονται δωρεάν.

Εύβοια εισιτήριο
Eurokinissi

 

Πηγή: news247.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top