Εύβοια ακοποίηση ζώου

Εύβοια: Νέα κακοποίηση ζώου – “Έσπαγαν πλάκα” βασανίζοντας πτηνό

Νέο βίντεο με βασανισμό ενός πτηνού, στην Εύβοια, βλέπει το “φως” της δημοσιότητας. Πρόκειται για περιστατικό που συνέβη στην Εύβοια, όπως και η κακοποίηση της γάτας από νεαρό σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό, δείχνοντας δύο άτομα να βασανίζουν ένα πτηνό, σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον Alpha. Όπως μετέδωσε το κανάλι, το περιστατικό …

Εύβοια: Νέα κακοποίηση ζώου – “Έσπαγαν πλάκα” βασανίζοντας πτηνό Διαβάστε Περισσότερα »

Νέο βίντεο με βασανισμό ενός πτηνού, στην Εύβοια, βλέπει το “φως” της δημοσιότητας.

Πρόκειται για περιστατικό που συνέβη στην Εύβοια, όπως και η κακοποίηση της γάτας από νεαρό σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό, δείχνοντας δύο άτομα να βασανίζουν ένα πτηνό, σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον Alpha.

Όπως μετέδωσε το κανάλι, το περιστατικό γνωρίζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο αρμόδιος υπουργός, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος έχει κινητοποιήσει την Αστυνομία για να γίνουν συλλήψεις.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, η κότα προσπαθεί να ξεφύγει από τον έναν, ο οποίος την πετάει στον δεύτερο, που προσπαθεί να την αποφύγει.

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top