Εύβοια: Η ζέστη τα σκάει σε παπά που άνοιξε φέρετρο νεκρού από covid και φώναζε δεν υπάρχει κορωνοϊός

Έχουμε αναδείξει ειδήσεις που σχετίζονται με τραγοπαπάδες, έχουμε αναδείξει ειδήσεις που σχετίζονται με την πανδημία και τον κορωνοϊό και τώρα έρχεται η στιγμή για το απόλυτο crossover που έχει δει ποτέ η ανθρωπότητα, αγαπητέ αναγνώστη, μιας και αυτό το περιστατικό από την Εύβοια, συνδυάζει και τις δύο καταστάσεις της ομορφότερης χώρας του πλανήτη. Απίστευτο περιστατικό […]

Έχουμε αναδείξει ειδήσεις που σχετίζονται με τραγοπαπάδες, έχουμε αναδείξει ειδήσεις που σχετίζονται με την πανδημία και τον κορωνοϊό και τώρα έρχεται η στιγμή για το απόλυτο crossover που έχει δει ποτέ η ανθρωπότητα, αγαπητέ αναγνώστη, μιας και αυτό το περιστατικό από την Εύβοια, συνδυάζει και τις δύο καταστάσεις της ομορφότερης χώρας του πλανήτη.

Απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε εργάτης νεκροταφείου στην Εύβοια. Όπως λέει, παπάς άνοιξε το φέρετρο 77χρονου που πέθανε από κορωνοϊό παρουσία κόσμου και φώναζε ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός.

Χωρίς κανένα μέτρο, ανοίγοντας κανονικά το φέρετρο και βγάζοντας το σελοφάν, απειλώντας και φωνάζοντας πως «δεν υπάρχει κορωνοϊός» κήδεψε παπάς 77χρονο κάτοικο της περιοχής που πέθανε από Covid, σε Παλαιοημερολογίτικη Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Αφράτι Εύβοιας.

Και έχουμε μόνο 1η Ιουλίου, με καύσωνα βέβαια…

 

*Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top