Εύβοια εικόνες Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Εύβοια: Εντυπωσιακές εικόνες από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό μετά το πέρασμα της Ελπίδας

Η Εύβοια αλλά και η Χαλκίδα από τη πρόσφατη και σφοδρή κακοκαιρία Ελπίδα καλύφθηκαν από χιόνια, ενώ το νησί μας βρέθησε στο “μάτι” της κακοκαιρίας. Οι εικόνες που έρχονται από…

Η Εύβοια αλλά και η Χαλκίδα από τη πρόσφατη και σφοδρή κακοκαιρία Ελπίδα καλύφθηκαν από χιόνια, ενώ το νησί μας βρέθησε στο “μάτι” της κακοκαιρίας.

Οι εικόνες που έρχονται από το διάστημα και τον αστροναύτη Matthias Maurer, πάνω από τον Πορθμό του Ευρίπου και τον Νότιο Ευβοϊκό κόλπο είναι ομολογουμένως εντυπωσιακές.

«Η χειμωνιάτικη Ελλάδα στα γαλανόλευκα. Σε μερικά σημεία δεν διακρίνεται εύκολα το χιόνι από τα σύννεφα, αλλά δίπλα στην πρωτεύουσα, την Αθήνα, μπορούσα να δω καθαρά τον Ευβοϊκό Κόλπο, όπου βρίσκεται και ο Πορθμός του Ευρίπου», ο 52χρονος αστροναύτης ο οποίος συμμετέχει στην αποστολή «Cosmic Kiss».

North Euboean Gulf, Greece – @Matthias Maurer
Euboea Island, Greece – @Matthias Maurer

 

Η δημοσίευση που έκανε ο Γερμανός αστροναύτης στην επίσημη σελίδα του στο facebook

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top