Εύβοια Ενορίτισσα χαστούκισε ιερέα ταυτότητες

Εύβοια: Ενορίτισσα χαστούκισε ιερέα για τις τσιπαρισμένες ταυτότητες

Από την Εύβοια και συγκεκριμένα από τα Ψαχνά Εύβοιας, έρχεται η πιο 31 Αυγούστου είδηση της χώρας, αγαπητοί αναγνώστες. Ένα κάπως πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε χθες έξω από εκκλησία στα Ψαχνά Ευβοίας, ανάμεσα σε μια 45χρονη ενορίτισσα και έναν 66χρονο ιερέα, ο οποίος μάλιστα λειτουργεί στη συγκεκριμένη εκκλησία εδώ και 12 χρόνια. Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, […]

Από την Εύβοια και συγκεκριμένα από τα Ψαχνά Εύβοιας, έρχεται η πιο 31 Αυγούστου είδηση της χώρας, αγαπητοί αναγνώστες.

Ένα κάπως πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε χθες έξω από εκκλησία στα Ψαχνά Ευβοίας, ανάμεσα σε μια 45χρονη ενορίτισσα και έναν 66χρονο ιερέα, ο οποίος μάλιστα λειτουργεί στη συγκεκριμένη εκκλησία εδώ και 12 χρόνια.

Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, η ενορίτισσα ζήτησε εξηγήσεις από τον ιερέα γιατί κατά την άποψη της, στο κήρυγμα του, έπρεπε να πάρει θέση για το ζήτημα των νέων ταυτοτήτων. Ξέρετε, αυτές με το τσιπάκι και το 666.

Ο ιερέας με ηρεμία της εξήγησε ότι το ζήτημα δεν είναι πνευματικό και δεν αφορά την Εκκλησία και την κάλεσε να αναζητήσει απαντήσεις από πιο αρμόδιους.

Η ψύχραιμη γυναίκα, όμως, δεν ήταν έτοιμη για αυτή την απάντηση, (θα ήταν και ταλαιπωρημένη ίσως που θα περίμενε 3 ημέρες και 3 βράδια στην ουρά έξω από κάποιο αστυνομικό τμήμα για να αλλάξει ταυτότητα) και δεν δέχθηκε την απάντηση του ιερέα και ξεκίνησε να επιτίθεται λεκτικά εναντίον του με χαρακτηρισμούς όπως «προδότη, πουλημένε, νεοταξίτη» και του είπε ότι στο διαδίκτυο είδε βίντεο ενός γέροντα από το Άγιο Όρος, που καλούσε τους πολίτες να μην πάρουν τις ταυτότητες.

Ο ιερέας την κάλεσε να μην πιστεύει άκριτα ό,τι συναντά στο διαδίκτυο, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της γυναίκας η οποία τον χαστούκισε μπροστά στον κόσμο! Στη συνέχεια, ήρθε ο σύζυγος της κυρίας ο οποίος κάνει και διακονήματα στον Ναό και το περιστατικό έληξε.

Ευλόγησον!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top